Шопинг на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Fragola
  • Време на започнување Време на започнување

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Еве нешто што многу ќе ги израдува сите оние кои мразат шопинг поради долгите редици пред топлите и тесни кабини..Ова ќе биде вистински благодет за сите нив,а и воопшто за сите луѓе..чек дис аут!
Што мислите,како ќе биде прифатено ова од народот??Има многу коментари,кои го осудуват ваквиот изум,велејќи дека кога веќе се наоѓаме во продавницата зашто и не би ги пробале понудените парчиња облека?!?Лично ми се свиѓа ова,само не знам колку реално ќе може да се одреди дали одредено парче облека добро ќе ти легне на телото.. :toe:

Да бе да, секој фустан одлично ќе ми стои нели?
Ќе знае дали фармерките број М ми се тесни малку, а број Л ми е голем? Ќе знае дали блузата не ми стои убаво? Ќе знае дека џемперот ме нервира и стега кај вратот?
Мразам вакви глупи технологии!
Ќе си одам на нормален шопинг, ќе се изнапазарувам, ќе си изнапробувам се што сакам и ќе си бидам полна со позитивна енергија. Шопингот ми е релаксација, а оваа модерна технологија го уништува тоа.

Да баш така..се уништува филмот..можеби на прв поглед делува нешо Wow ама сепак и ја дојдов на крај до заклучокот дека е тапа работа!!:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom