Когa ќе те жениме/мажиме?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Колку ве иритира муабетот АЈДЕ КОГА ЌЕ ТЕ ЖЕНИМЕ.Порано уште како помал додека сум бил кога ќе дојде повозрасен човек и нема да знае што муабет да почне освен за школо втор муабет му бил тој.Или на девојките ЛЕЛЕ ВИДИ ЈА КОЛКАВА ПОРАСНАЛА СТАСАЛА ЗА МАЖЕЊЕ.Колку ми бил да не речам старомоден муабетот секогаш сум се воздржувал да не ги отерам.

Да, ме нервира, ама не којзнае колку со оглед на тоа што немам веќе многу стари луѓе во фамилија, такада онака општо ми е...

Да, ме нервира, ама не којзнае колку со оглед на тоа што немам веќе многу стари луѓе во фамилија, такада онака општо ми е...

Ма не е тоа само од домашните дедовци или баби,од луѓе што воопшто не ги ни занима тоа ќе ти речат само за да се стават во муабет:tapp:

Ми викаа едно време...еве веќе четири (и кусур дена) месеци, не викаат.

А сакаш да кажеш дека се ожени во меѓувреме или ги отера на културен начин?
Ги заеба во поим :) - се ожени.

Инаку ако е некој туѓ и има убава ќерка веднаш опали му... ко ќе ја дадеш ќерка ти. И да видиш уште еднаш дали ќе проба да те праша тоа :)

Ги заеба во поим :) - се ожени.

Инаку ако е некој туѓ и има убава ќерка веднаш опали му... ко ќе ја дадеш ќерка ти. И да видиш уште еднаш дали ќе проба да те праша тоа :)
Им го скршил кичмата:vozbud:

Mene nikogas ne mi go velele toa!
Verojatno nikogas ne se somnevale vo mojata heteroseksualna priroda za da moraat da proveruvaat kako stojam po ova prasanje! :):pos2::baeh:

Од тие муабети ми се качија на глава...нека си гледа за неговите деца,што го интересира кога ке се мажам:uvo:Ме прашувале еднаш двапати третиот пат им одговорив:Kога ке дојде време ке ве известам а сега гледај си работата...и од тогаш фала Богу престанаа:)

Сите пријатели на моите кои имаат машки деца на моја возраст или блиску - кога бев помала ме напињаа со тоа како ќе ме „земат за снаа“. Кога ќе ме мажат уште не испланирале, ама ова снаосувањево уште поиритирачки ми звучи :)

Сите пријатели на моите кои имаат машки деца на моја возраст или блиску - кога бев помала ме напињаа со тоа како ќе ме „земат за снаа“. Кога ќе ме мажат уште не испланирале, ама ова снаосувањево уште поиритирачки ми звучи :)
Ti da molcis!
Taksana si!
Ja ke
te zimam!
Begalka!

Колку ве иритира муабетот АЈДЕ КОГА ЌЕ ТЕ ЖЕНИМЕ.Порано уште како помал додека сум бил кога ќе дојде повозрасен човек и нема да знае што муабет да почне освен за школо втор муабет му бил тој.Или на девојките ЛЕЛЕ ВИДИ ЈА КОЛКАВА ПОРАСНАЛА СТАСАЛА ЗА МАЖЕЊЕ.Колку ми бил да не речам старомоден муабетот секогаш сум се воздржувал да не ги отерам.

Не да ме иритира од контакт ме вади...

Ti da molcis!
Taksana si!
Ja ke
te zimam!
Begalka!

Гарфилд ако ти треба помош тука сум ....

оооо ја дали ќе се омажам, тие кога прашуваат...кога ќе најдам некој асален тогаш!
а да мн ме иритира кога ќе ме прашаат или кога ќе ми речат за да ме прават снаа аааааааа лудило

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom