Кога *НЕ* треба да приоѓате на девојки

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да ...а на кого не кога гледа питон кој работи како клип на нова Тојота

Па и Шон Конери во своите филмови е маестрален, па не паѓам во депресија што не глумам како него бе Џони, и на Роко тоа му е работа. Шо го мешаш Фројд сеа, си се искажа... :)

Па и Шон Конери во своите филмови е маестрален, па не паѓам во депресија што не глумам како него бе Џони, и на Роко тоа му е работа. Шо го мешаш Фројд сеа, си се искажа... :)

А бе Трн ова ќе заличи како мсн муабет ама да ти објаснам види сега ти мешаш филмови од холивудска продукција со вистински настани кој се само овековечени на диск, кај Роко нема каскадери и дублери значи го гледаш протагонистот и жртвите облеани во пот и солзи, затоа јас си имам комплекс на "помала" вредност зошто колку и да се трудам никогаш нема да ја достигнам "величината" на Роко затоа и не го препорачувам пред секс-рандеву.

А пропо Фројд прочитај нешто за сексуалната латентност.... јас не стојам со раката на лицето и не зиркам меѓу прсти кога ќе видам анаконда ни кога бев на 12 години и ја гледав Тереза Орловски со дипле во поднежјето и набилдан исончан мустаклија со бакенбарда Елвис во кино 11-ти не пак сега и уствари што е поентата дека сум можеби латентен педер зошто ги забележувам и анакондите во филмовите за возрасни :icon_conf:icon_surp:se_ molam .

Накратко Џони, јас не гледам порничи, но го почитувам твоето „загледувам курови и ми се губи самодовербата“ исповедување.

Размисли малку, ако беше педер, немаше воопшто да и смета на твојата самодоверба, големината на Роко. Напротив, ќе го имаше секогаш во мисли за мотивација пред потенцијален секс со некој помал ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom