- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Иако сум целиот ремек дело
.. Највпечатливо и најубаво нешто што другите препознаваат кај мене е мислам внатрешната ведрина и позитивност. Ретко сум намуртен или налутен, а кога сум се трудам тоа максимално да го сокријам т.е. да не го препознаат другите, со што и кај нив би ја пренел таа негативна енергија, ааа не дај Боже и да се истурам на некој, ни крив ни должен. Искреноста исто така, не се плашам и не ми е незгодно на било кој да му ја залепам the ugly truth т.е. реалноста и објективноста по било кој основ. Широкодушноста и отвореноста за нови познанства и авантури - мислам дека никогаш нема да се заситам од нови места и квалитетни нови луѓе.
Доста беше за внатрешноста, однадвор главен адут ми е мислам насмевката - често се смеам и обожавам кога сум во друштво на насмеани и позитивни луѓе. Иии за крај, оваа (ајде така да ја наречам) изрека би сакал да ја споделам со вас и сигурен сум дека дел од вас ќе се согласт.

Доста беше за внатрешноста, однадвор главен адут ми е мислам насмевката - често се смеам и обожавам кога сум во друштво на насмеани и позитивни луѓе. Иии за крај, оваа (ајде така да ја наречам) изрека би сакал да ја споделам со вас и сигурен сум дека дел од вас ќе се согласт.