Сајт за фудбалски фанови и спортски обложувачи

• Креатор на темата Креатор на темата gunner_mkd
  • Време на започнување Време на започнување

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
За сите фудбалски фанови и кладионичари
сајт каде што можете да најдете информации поврзани со кладилница
песни од вашите омилени клубови,најновите голови од фудбалските првенства,фудбалски вести и многу други работи
Регистрирајте се и влезете во расправата кладионичари против кладилници
Споделете со пријатели:smir:

www.footyfans.tk

Добро сајтче браво....само стави на сајтот линк од Кајгана такви се правилата :toe: иначе ќе ти го избришат и потписот и темава

Сајтот е добар, само имаш многу непотребни работи, пример тие посетители кој од каде го посетува сајтот не ми се допаѓа, и треба да го средиш малку дизајнот. :)

фала за пофалбите иначе сајтот е нов некои работи ги средувам се уште мило ми е шо ви се допаѓа
ќе ставам и банер од кајгана баш ќе ми биде мило
ама дали треба сам да го направам или може од некаде да го најдам??

Да се искришит чоек од вртење лево десно, дури стигне до некаде. Мора малце оптимизација инаку ништо од работата.

ќе ставам и банер од кајгана баш ќе ми биде мило
ама дали треба сам да го направам или може од некаде да го најдам??
i20919lodgonew.png

фала

Да се искришит чоек од вртење лево десно, дури стигне до некаде. Мора малце оптимизација инаку ништо од работата.

Па уште е во почетна фаза,иначе не би требало да биде толку тешко и не прегледно затоа што на било која страна да си од левата страна цело време го има главното мени
сепак е само фрее хостинг и некои работи сам ги импровизирам :pos2:

/quit

Искрено неможеш да се снајдеш се и сешто има, мора да скролаш за десно.. и премногу непотребни работи. Предлог: најди фри хостинг малку подобар, земи домејн .com или каков било само не .tk да можеш да ги тргнеш рекламите горе и дај му на некој што се разбира нека го оптимизира малку.

/quit

Искрено неможеш да се снајдеш се и сешто има, мора да скролаш за десно.. и премногу непотребни работи. Предлог: најди фри хостинг малку подобар, земи домејн .com или каков било само не .tk да можеш да ги тргнеш рекламите горе и дај му на некој што се разбира нека го оптимизира малку.
ова /quit незнам шо треба да значи ама демотивирачки делува:pos2:
како шо реков сајтот е во почетна фаза се пробуваат многу дизајни....
мислам дека се е прегледно и лесно нешо ќе се трга ќе се менува во секој случај
го правам сајтов од мерак доволно знам и сам да го оптимизирам,рекламите се ставени за тоа шо тоа е соработка со .тк за реклама иначе можам да ги тргнам,хостингов ми се свиѓа пошто е многу лесен и едноставен пејџ билдерот а домејнот .цом или некој таков се плаќа

ова /quit незнам шо треба да значи ама демотивирачки делува:pos2:
како шо реков сајтот е во почетна фаза се пробуваат многу дизајни....
мислам дека се е прегледно и лесно нешо ќе се трга ќе се менува во секој случај
го правам сајтов од мерак доволно знам и сам да го оптимизирам,рекламите се ставени за тоа шо тоа е соработка со .тк за реклама иначе можам да ги тргнам,хостингов ми се свиѓа пошто е многу лесен и едноставен пејџ билдерот а домејнот .цом или некој таков се плаќа
Нјади некој подобар фри домејн, пример www.co.cc барем нема реклами. :)

Нјади некој подобар фри домејн, пример www.co.cc барем нема реклами. :)
еве баш гледам колку се плаќа домејн на .цом ќе го сменам за сеа тоа не ми е битно сепак е само 5 дена стар сајтов:wink:
тоа со рекламите е само заради реклама на сајтот,значи и кај некој друг регистриран на .тк излегува мојот сајт со можност луќе да го видат и посетат ти текнуе тоа е за тоа
иначе можам да го тргнам а и најверојатно ќе го тргнам затоа што нема некоја голема улога

еве баш гледам колку се плаќа домејн на .цом ќе го сменам за сеа тоа не ми е битно сепак е само 5 дена стар сајтов:wink:
тоа со рекламите е само заради реклама на сајтот,значи и кај некој друг регистриран на .тк излегува мојот сајт со можност луќе да го видат и посетат ти текнуе тоа е за тоа
иначе можам да го тргнам а и најверојатно ќе го тргнам затоа што нема некоја голема улога
Тргни го, а и тоа најдолу за посетителите го тргни, и од страната тие VISITORS INFO ги тргни, така ќе заличе сајтот на нешто. :)

ее сеа и ти да тргнам све хехе
мене ми се баш симпатични тие и мали се неприметливи,сепак сајтот има други содржини за гледање така да тие бројачи се неприметни
битно ми е форумот некако да проработи за да се дискутиира на тема фудбал и кладилница на глобално ниво :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom