СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

• Креатор на темата Креатор на темата M del Mar
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, право срце еее :)

Јас се запишав вчера на правен смер и сеа од септември прва година ќе бидам
Дај кажете нешто ако знаете кои професори ќе ми се паднат и кажете ми кај кои треба повеќе учење, Ве мооолам :)

И ако знае некој по што предава професоркара Николовска, и име ако знаете :D

Прашував но не добив конкретен одговор.
Дипломите за положена матура дали знае некој прецизен датум да ми каже кога се земаат ?

Ако може некој и од минатата година да ми каже кога ги земале ?

Благодарам однапред.

Прашував но не добив конкретен одговор.
Дипломите за положена матура дали знае некој прецизен датум да ми каже кога се земаат ?

Ако може некој и од минатата година да ми каже кога ги земале ?

Благодарам однапред.

Ние лани ги земавне ден пред упис на факултет, сега точно оваа година незнам кога е . :)

Луѓе што слушам дека од оваа година се менуваат смените и дека во иста смена ќе бидат 1ва и 3та и 2ра и 4та година? лелелеле кажете ми дека не е вистинаа:place:

Бог да го прости.. :(

Инаку за смените не знам..Смените исти се..Барем сеа за сеа.. :)

Класна ми е Ирена Николовска па ако може да ми кажете нешто за неа и за Лила Ристовска :).

Класна ми е Ирена Николовска па ако може да ми кажете нешто за неа и за Лила Ристовска :).

Лила Ристовска мене ми предаваше. Јас завршив минатата година.
Срце професорка многу е добра. Ќе ви предава Бизнис или Пракса.
Ако седиш мирна кај неа на час и да не се истакнуваш многу, т.е да не правиш глупости супер ќе поминеш.
Не бара учење на памет, можеш и со свои зборови.

Кажете ми нешто за Зејнеп Шабанова по Деловно,Биљана Панковска по Пракса и за Виолета Несторовска по Сметководство.. :D
Инаку новост за школото, има нов веб сајт www.vasilantevski.edu.mk :P

Eее Канурче влегол у погон,нема веќе трте-мрте (y)

Попуштаат сите,само треба да имаш врски :D
Само Дељо не попушта. :D
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:41 ---
Попуштаат сите,само треба да имаш врски :D
Само Дељо не попушта. :D
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:46 ---
Neshto za Biljana Pankovska?Praksa predava...
Многу е внесена во предметот, во 4та година посебно со тоа визуелната компанија. -.- замара едноставно. И многу брзо доаѓа на час.. немаш време ни до тоалет да отидеш.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:46 ---
Neshto za Biljana Pankovska?Praksa predava...
Многу е внесена во предметот, во 4та година посебно со тоа визуелната компанија. -.- замара едноставно. И многу брзо доаѓа на час.. немаш време ни до тоалет да отидеш.

Milanova e najgolemoto zlo vo Boris, nikoj ne moze so nea. Dobroto e sto imas dosta sansi za popravanje, pa pominav kaj nea nekako. Istorija Olga isto bese idiotka, ama otide. 4-ta godina e polabavo sega, ke pomineme polesno. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom