Размена на видеа,стари натпревари...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
За оние прави мераклии,кошаркарски ентузијасти :drk: и колекционери на историски натпревари кои сакаат да ја збогатат својата домашна архива од баскет утакмици (да гледаат една те иста утакмица по 20 пати од пред 10 години и да им ги раскажуваат утакмиците на наредните поколенија :nesvest: :tapp:) :

http://toums-bball.blogspot.com/ :tv:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

голем избор на снимки на натпревари од ЕП 2009 од сите стадиуми на натпреварувањето (прели, Е/F , quartF-finals)

снимките се со одличен квалитет од разни сат.канали претежно на
megaupload и други слични filehosting services

оваа страна(блог) е без конкуренција на интернет (барем јас што сум нашол) како најспецијализирана и посветена за секакви видеа и снимки поврзани со кошарката во смисла на цели и комплетни натпревари , а не само некои клипчиња од 5 мин расфрлани безврска.

Во главно е посветена на целосен преглед на НБА и пред се НБА утакмици.........но има се и сешто за сечиј вкус од подготвителни i пријателски ретки утакмици за euro/world/olympics/diamond ball/........преку баскет tutorials i школи на DVD............до AND1 триење и одлични масажи :pusk:,Hall of Fame манифестации и разни документарци за кошаркарски легенди.......итн итн.......т.е ...........

ризница за се што е баскет на планетава :toe:

типот ја одржува страната многу средено.организирана со тагови, search опции,редовно се updatuva......на кратко .........алаа да му е......цар е.......јас ја посетувм веќе 2 години.

пример на тема европско 2009 a што не сте гледале сигурно

france turkey (za 5-8) ги знаеме разултатите ,ради пресвртот вреди да се види
france croatia (za 5/6)

Eurobasket 2009: Spain - Great Britain (малку фалеше златово да биде рѓосан плех :vozbud:)

ептен тазе

2009 Hall of Fame ceremony ..........вујче Jordan,Stockton,Robinson(:nenene:Cruso)

и еден тон други работи............

повелете .........нема да зажалите (само за мераклии)

ако има некој (да знае) други добри страни од ваков карактер за комплет натпревари....или има и сака ........па да подели снимки од европски светски и олимписки натпревари од подалечното и блиско минато од сопствената колекција во дигитален формат.....нека пише........ (јас имам доста но пред се VHS ...кој се веќе излитени од вртење :wink:)

Има некој линк да ми даде од натпреварот Србија-Словенија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom