Баве демократијата баве!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Sard напиша:
Постовите во Вероисповед поради непристојност на аватарот ќе ви бидат преместувани во топикот Корпа. Кога ќе биде сменет аватарот постовите ќе бидат вратени назад во нивните оригинални топици.

модератор на Вероисповед
Сард

Εве оставам да се смеете и да читате πриватна порака од форум којшто е модериран од луѓе коишто чуле нешто а не разбрале ама баш ништо :pos:

ова во чек дис аут треба бе админе.. појче че се мрчи место да се демократизира..
jas шо да речам.. едно газе најдов убо ама имаше анимација пошто гив.. кажав да се занемари анимацијата и пак ме избришале...

п.с. не е сеирската слика, озбилнатаа мислам..

Приватна порака испратена до мене од модераторот на под-форумот Вероисповед на еден форум.

другарче напиша:
политика и вести?

Демократија, значи (дискриминаторска) политика :pos:

Не е баш темава за во политика. Предлагам да ја преместиш во чек дис аут или во интернет доколку сакаш да го посочиш форумот.

Macedalien напиша:
Εве оставам да се смеете и да читате πриватна порака од форум којшто е модериран од луѓе коишто чуле нешто а не разбрале ама баш ништо :pos:

Па добро секој форум си има своја политика .И мене тука некои работи не ми се свиѓаат во односот на администраторите и модераторите ама тоа е политика на форумот и како што е кажано така ќе биде.Така да нивна работа -демократијата не е секаде иста:icon_lol:

На пример тука се табу тема албанците ама тоа е тоа хехе

Dani^^^ напиша:
Па добро секој форум си има своја политика .И мене тука некои работи не ми се свиѓаат во односот на администраторите и модераторите ама тоа е политика на форумот и како што е кажано така ќе биде.Така да нивна работа -демократијата не е секаде иста:icon_lol:

Проблемот е во тоа што нема јасна политика и се работи за форум посетуван од агностици и од луѓе коишто припаѓаат на секакви религии и исповеди.

SLaCk напиша:

Не се табу тема албанците туку е забранета дискриминацијата. Си ги помешал друже сметките :wink:

Можеби можеби јас дискриминирам на форум другиве дискриминираат во реален живот ама нема врска поздрав.

SLaCk напиша:
Слек, зашто се малтретираш и доаѓаш на форумов, ако не ти е пријатно и ако се чувствуваш фрустриран? И зашто мислиш дека е многу забавно, демократски, едукативно, како сакаш наречи го, секоја божја тема да се обидуваш да ја навртиш на твојата омилена воденица?

Jas sega ke odam da se oblecam pristojno za na ljubov i sex a ke skoknam i do moda i ubavina, sakam da kazam nesto i tamu. Samo se mislam dali mreza ili nesto strech da stavam na mene.

Бог да бие чпиуните, клетите предатели.

Хеехе, Мацед, пушти линк оттаму, од тоа веросиповедта да ги пореметам малку.

Aceva напиша:
Слек, зашто се малтретираш и доаѓаш на форумов, ако не ти е пријатно и ако се чувствуваш фрустриран? И зашто мислиш дека е многу забавно, демократски, едукативно, како сакаш наречи го, секоја божја тема да се обидуваш да ја навртиш на твојата омилена воденица?

Не реков дека не ми е пријатно. Само има една работа што ми пречи и си ја кажувам. Ако тебе не ти смета ништо ќути си мене ми смета и кажувам и прашувам дали е во ред или не е? Добив одговор и тоа е тоа! А сеа ако ви пречи воденичарот не го читајте хехе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom