Toneh
is a turtle
Дискусии околу дневните случувања, вести кои го засегнуваат целиот еСвет, вести околу еМакедонија, итн., - тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj nekoj neka mi prati 1 idr.
е оваа тема ја чекав да ја отворите... слична т.е. иста како претходната...
адднете ги
Miki Tosevski
InF3ction
makedon992
ISUS 007
Русиве најдобро се задржаа гледам откако се одбранија од нападите на Американците сега со офанзивава успешно ги окупираат регионите, Унгарија има уште 2 региони да им ги врати на Германците за едниот моментално битката е во тек, а на Балканов ќе биде зафркнато нападната е Slavonia, Croatia и Northwest Croatia по се изгледа еден од двата региони ќе мора да ги остават оти ако се борат во двата ќе изгубат најверојатно.
Slavonija i NW Croatia,ќе се одбранат.Во NW е готова битката,Хрватска победи,а Славонија се држи,со ок организација можеме и нејзе да ја задржиме.
Sakam da se registriram,no ja nema mk.Pod koja drzava se registriravte vie ? I dali ima nekakva vrska toa so igrata.danke![]()
oki poki doki.falaРегистрирај се преку линков да земам 5 злато кога ќе кренеш 6-ти левел што сум те поканил ако сакаш http://www.erepublik.com/en/referrer/Martin+Davitkovski во Indonesia, Java стави се кога ќе си дојдам од школо ќе ти објаснам што да правиш ако неможеш да се снајдеш.
после Sergeant шо иде?