Македонска CS соба на Гарена

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
Веб-сајт
www.odisetaj.co.nr
Многу од вас би требало да знаат што е гарена но ако не знаете јас ќе ви објаснам.
Со Гарена клиентот вие можете да играте игри кои имаат лан опција , на интернет како на пример Warcraft III , Counter Strike , Call of Duty , Age of Empires , Track Mania , Left 4 Dead , Red Alert 3 , Starcraft и други.
Најчесто овие игри ги играме на интернет , и потешко се наоѓаме со другарите што сакаме да играме . Со гарена игрите ги играме на лан иако не сме мрежно поврзани . Гарена има 19 000 000 корисници низ целиот свет.Исто така ја има и Македонија како држава . Македонија моментално има нејзина соба само за Warcraft III , и затоа ние сакаме да се прошириме и да имаме своја соба и за Counter Strike , бидејки многу македонци играат Counter Strike .
За да играте некоја од горе наведените игри треба да се регистритате на www.garena.com и да го даунлоадирате гарена клиентот.Потоа вие ќе имате свој акаунт со кој може да ги играте игрите кои гарена ги подржува . Лесно можете да научите да играте на гарена, и да стекнете нови другари или другарки , да се пријавите на турнаментите кои гарена ги одржува и многу други работи. Откога ќе се регистритате посетете ја оваа страна http://fps.garena.com/forum/viewthread.php?tid=604111&extra=page=1 и дајте го вашиот суппорт за соба , за ние македонците заедно да играме на лесен и едноставен начин . Ако сакате да дознаете повеќе за гарена и FPS игрите одете на fps.garena.com таму имаме и наш под форум на кој можете да дискутирате.

Убаво, ама не знам зошто некој би се намачил вака да игра, кога постојат еден мал милион CS сервери во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom