Помош за Никола Маџовски

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Почитувани!
Потребна е помош за лекување на Никола Маџовски роден на 5.01.1994 кој боледува од тумор на крвни садови на лице и врат. Неговото лекување се одвива во Германија во Marburg Philip's University и чини 40 000 евра.
Неговото семејство не е во можност да ги покрие трошоците за лекување.
Поради тоа Ве замолуваме да донирате средства и заедно да помогнеме да се спаси неговиот млад живот.

Број за донации: 070 143 456 (само за Т-mobile), со едно јавување донирате 100 денари или на жиро сметка во Тутунска банка: 210-7000005624-45

Не знам дали сум во право или не.Сепак мислам дека не треба да пишувате донрано.Донирајте и готово.Се надевам на најбрзо оздравување на детето.
Едит:Не се однесуваше ова на Ficiani

Не знам дали сум во право или не.Сепак мислам дека не треба да пишувате донрано.Донирајте и готово.Се надевам на најбрзо оздравување на детето.
Едит:Не се однесуваше ова на Ficiani
Со тоа што пишуваат „донирано“ всушност ја промовираат темата погоре во листата на активни теми. Што погоре - толку повеќе луѓе ќе ја видат. Размисли уште еднаш. И, објавете го бројот на Космофон кога ќе го/ако го има.

Со тоа што пишуваат „донирано“ всушност ја промовираат темата погоре во листата на активни теми. Што погоре - толку повеќе луѓе ќе ја видат. Размисли уште еднаш. И, објавете го бројот на Космофон кога ќе го/ако го има.
Се извинувам:smir:

Донирано...другар ми е... :s

Донирано од два телефона. Се надевам дека се ќе е ок.

Донирано. Од градинка се знаеме, кај мене живее, во исто основно учевме, и и тогаш имаше собирање на пари за него, неколку пати. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom