- Член од
- 29 јули 2005
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 178
- Локација
- Riga
- Веб-сајт
- kajgana.com
Јас еве не секој ден ама секој 2 ден правам тест АДСЛ спид и брзината е од 401 до 450 КБП/С.
Увек е вака
Увек е вака
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е, кажи му на Спајдер.vlatko напиша:Јас еве не секој ден ама секој 2 ден правам тест АДСЛ спид и брзината е од 401 до 450 КБП/С.
Увек е вака
1mbps? :nesvest:Jane напиша:Ова не е точно. За WiFi-то пишува дека има загарантирана брзина од 512kbps и повеќе и тоа е точно. Мене брзината ми иде во просек 768kbps, а сите што ми кажувале за WADSL викаат дека иде отприлика 1mbps. Пишува дека загарантираната брзина е 768kbps, а иде и повеќе. Точно е и ова.
Значи Он.Нет брзината што ја пишуваат ти ја кажуваат како минимална загарантирана брзина, а не максимална како што е случајот со ADSL-от. Кај ADSL-от многу убаво пишува дека максималната брзина е 512kbps, а тоа не значи дека и треба нон-стоп да е таа брзина. И да ви даваат отприлика 300kbps они не го прекршуваат договорот зошто нигде не пушува која брзина е загарантирана.
:kajg:
WiFi:Jane напиша:
- Пристап на интернет со брзина до 512Kbps и повеќе
Del od ona sto stoi vo dogovorot za wadsllaki_gaki напиша:nego toa sto pisuva deka ke se namali taa brzina, ne mozat oni dati ja namalat brzinata dodeka ne gi pomines tie 8gb, koga ke gi pomines togas imaat pravo da ti ja namalat.