DotA генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Zdr, ja sum nov na forumov i sea ja zdogledav temava za DotA taka da ako nekoj saka da prai use muabet izvolte... inace za site dobri timovi u DotA ako sakaat da igraat turnir koj ke se odrzi na bnet hostiran od mene i Elf neka se registrira na http://eurobattle.net/ i neka ceka informacii za ponatamosno registriranje za ucestvo vo istiot.

Insane напиша:
еве ви една стратегија како скорч што неможе да изгуби:
некролајт
турнаментет соул
вештерка
лич

овие хероји кога би направиле книги неможат да се тепаат!!!

друга стратегија:
шкорпија
таурен
слардар
леорик

стратегија како сеншл:
свен
дрво
кенраур
енигма

ОВИЕ НЕ СЕ ТЕПААТ :):):):)

викаш?

1. Sand King (Battle Fury + Black King Bar)
2. Ursa Warrior (Heart of Tarrasque + Soul Booster)
3. Silencer (Guinsoo's + Refresher Orb)
4. Darkterror (Butterfly + Cranium Basher)
5. Stealth Assassin (Sange and Yasha + Monkey King Bar)

оди победи ги;)

Registraciite za turnir pocnaa... da se registrirate treba da imate klan od 7-10 dusi (5 igraat i 2-5 rezervi) na PVPGN serverot. Registraciite morate da gi podnesete na http://www.dotareplays.com/forums/ i http://www.dotareplays.com/tour/ vo vid na aplikacija i vo vid na post.

Napomena: Klanovite se ograniceni do 12 poso e samo za poznati klanovi taka da ke mora da se pokazete kako dobri i da ne odlozuvate termini i dogovori megu klanovite od drugite zemji... ako vi pravat problemi od strana kazete mi mene ja ke vidam so mozam da napravam...

a da se dogovorime nie da mavneme edna dota u enternet a?koj e za neka pise pa vikendov moze da se staime...inace skoro sekoj den sum tamu i igram na B.net nick [kn]Riko...aj pisete

Абе за Интелигенсе Магина за стренгхт Нецролите, за агилити Боне иначе за скорге најболје комбинација ти е
- Лорд оф Авернус
- Нецролите
- Боне
- Блоодсекер
А од сентинел
- Свен
- Треант протектор
- Фантом Лансер
-енигма

Dota e zakon igra sea za 10 dena izleva dota 3.00 ke ima p-lus 10 heroja ke bide zakon:pishtoldz

абе има некој од тука што ќе иде на турнирот во Радишани ?

Insane aj kazi koka kako kade e turnirot pa moze ke dojdam i kazi tamu nekoj pravila ako ima (zaso na mination nemozese da se bida Sand King i nemase maski :):)) i koja ver ke se igra kazi :)

More duffy kazi koj e beyond koga igrame u 4???
Zer0_C()()l a? a? a? a?
Najbolji heroj e Duffy hihihihihi

Ej duffy daj da igrame na ovoj turnirov na pvpgn ne znaes kakvi botovi ima

Abre MAC :devil3: abre DUFFY :icon_evil ne si laskajte koj ve skapuvase vo dota celo vreme a ?????? I nemojte da mi pisuvate deka ucenikot go nadminal ucitelot uste ve tepam i uste ke ve tepam:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz:

P.S ako igrate na nekoj natprevar vikajte :star: :star: :star:

омилен херој епа тоа е свен4о нај омилен херој и не се отказувам од него

More GarDiaN eden begaj tamu ti si znael neso :):):):):)
p.s. ne e do tolku jak Sven so tolku po nego :):)

Абе Gardian немаш ти таленат за Dota и точка.Иначе на напревар ќе те викаме кој че ни носи вода сокови грицки??:pos::pos:
Мене најак херој ми е Luna за 1 vs 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom