Причини за неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Неверство-најподла работа што човек може да ја направи.

Постои само една единствена причина за неверство - секс... и точка. ;)
Ако сексот е добар дечкото никогаш нема да ја изневери девојката. Истото важи и за девојките, ако типот е добар во кревет никогаш нема да го изневерат, освен ако не ги подлаже некој подобро ситуиран, ама пак тој подоцна ќе го изневерат со некој што е добар во кревет. Така да се се врти околу сексот. ;)

Постои само една единствена причина за неверство - секс... и точка. ;)
Ако сексот е добар дечкото никогаш нема да ја изневери девојката. Истото важи и за девојките, ако типот е добар во кревет никогаш нема да го изневерат, освен ако не ги подлаже некој подобро ситуиран, ама пак тој подоцна ќе го изневерат со некој што е добар во кревет. Така да се се врти околу сексот. ;)

Не мора да значи едноставно на некој дрољи им е во крвта тоа.

Не мора да значи едноставно на некој дрољи им е во крвта тоа.

Епа тие дрољи сеуште не нашле некој кој може да ги задоволи нивните сексуални потреби и плус тоа да биде богат. ;)

Според мене причини за неверство можат да се набројат , 1001 , авантура, недоволновнимание од партнерот, монотонија во врската и многу други работи , но јас не признавам ниту една од тие причини, затоа што според мене неверството го прават само оние луѓе кои немаат почит спрема себе и спрема другите луѓе , значи некој доколку го изневерува свотјот партенр или згаснала љубовта меѓу нив или пак не се почитуваат доволно , но сепак доколку гледаат дека не им оди во врската подобро нека раскинат и секој да си продолжи со својот пат.А во однос на тоа дека алхохол епричина за неверство , со тоа потполно не се согласувам затоа што многу луѓе вечерта когасе пијани се муваат со некого и другиот ден викаат не се сеќавам на тоа ,а по некое време кажуваат со овај /оваа се, се мував бев кога камен пијан.

причини за неверство можам да набројам милион, ама треба секогаш да имаш една плус причина зашто да не изневериш. не изневерувам, подобро ке раскинам па после ке си бркам работа. што не сакаш да ти прават тебе, не прави на другите.:toe:

А што строго земено е неверство? дали она старо добро “тури вади“ или мисли и посакувања кон друг(а)
На пример ако сексам една а при тоа мислам на друга која ја изневерувам повеќе?

причини за неверство можам да набројам милион, ама треба секогаш да имаш една плус причина зашто да не изневериш. не изневерувам, подобро ке раскинам па после ке си бркам работа. што не сакаш да ти прават тебе, не прави на другите.:toe:

Потполно се согласувам со тебе :)

А што строго земено е неверство? дали она старо добро “тури вади“ или мисли и посакувања кон друг(а)
На пример ако сексам една а при тоа мислам на друга која ја изневерувам повеќе?

Еј ако е тоа неверство, тогаш сите што некогаш не ме попалиле сум ги варал со Анџелина Џоли, Меган Фокс и Кејт Бејкингсејл. ;)

Егзекли мај поинт

Еј ако е тоа неверство, тогаш сите што некогаш не ме попалиле сум ги варал со Анџелина Џоли, Меган Фокс и Кејт Бејкингсејл. ;)

И неколку пати Орландо Блум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom