Зошто не отвори некој тема за СЕКС? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Nenko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 февруари 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
zasto nekogas ne se otvori nekoja tema za seks mislam deka toa e tema na koja mladote deneska poveke obrnuvaat vnimanie.

Nenko напиша:
zasto nekogas ne se otvori nekoja tema za seks mislam deka toa e tema na koja mladote deneska poveke obrnuvaat vnimanie.
АЛООООООООО најпосетуваниот под форум се вика Љубов и Секс..
стегај на линкков и оди на Секс(еротска)Колумна..дур не прочиташ ше срам да ти е :) ... Убав помин на форумов :)
http://forum.kajgana.com/forumdisplay.php?f=28

админи живи госпо заклучувајте

sex kako toa mislish sex pooobajsni druzee!!!

Nenko напиша:
zasto nekogas ne se otvori nekoja tema za seks mislam deka toa etema na koja mladote deneska poveke obrnuvaat vnimanie.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Еј жити све не ја бришете темава, само префрлете ја у сеир.

pa peer sho SEX ajde ziti SE !!!!
nesakam nisho protif ali nema veze ako te presekof IZVINI !!!
posho mene me imaat presecheno !!!
DRUZE izvini ozbilen sum !!!!! :je:
FRIENDS ???

MarthaGraham напиша:
А ок е... може и у хумор, уште поарно :icon_lol:
коЈ то???

секс шо е разлика мејџу секс и ебајне?? :pos:

Друже остај ги овие нека ла
П.С. :pos: :pos:

Многу конзервативен форумов упм.. ниедна тема за секс да се немало :pos::pos::pos: Конечно да се најде некој да го покрене и тоа важно прашање.
Него, во согласност со насловот на темата, ја мислам дека треба младите (под 18 години) да се изјаснат шо значи сексот за нив. Ја пошо не сум веќе толку млада сексот не ми изглеа толку битен, некако ми е дел од секојдневната рутина, исто ко миење заби. Така да шо и да кажам на темава ќе биде онака досадно, без ентузијазам.

Чупе ти да си кажуваш за тебе.. Има некој постари запечини ко мене шо едвај чека да разговараат на оваа тема.. ја иако сум над 18.. шо да прам едино ракава ја имам работено, емто мнгоу, да се пофалам де :)..

А децата мислам дека треба да се придржуваат кон моралните обврски и сексот да го искусат строго после 18 година..

от мори така ти му викаш да се ебет децата од мали,, а мор знајш шо че биди ко че дојса деци по дома.. ами че дојса ти шо си мислеше.. така је то..

децата требе да користат куртони.. емто од јапансите тие се за појче употребеи

И кај отидна Ненко сеа? Баш се натокмив да разговараме.

Vlad II Draculea напиша:
Чупе ти да си кажуваш за тебе.. Има некој постари запечини ко мене шо едвај чека да разговараат на оваа тема.. ја иако сум над 18.. шо да прам едино ракава ја имам работено, емто мнгоу, да се пофалам де :)..

А децата мислам дека треба да се придржуваат кон моралните обврски и сексот да го искусат строго после 18 година..

от мори така ти му викаш да се ебет децата од мали,, а мор знајш шо че биди ко че дојса деци по дома.. ами че дојса ти шо си мислеше.. така је то..

децата требе да користат куртони.. емто од јапансите тие се за појче употребеи

Ете глеаш, и ја нешто да научам ново за сексот. Не знаев дека има и за поише употреби. Сега знам, благодарение на темава.
А зашто ти толку уназаден.. нек се ебат децана, ете убаво им викаш да користат куртони, не е ова ко у време коа почињавме после 18та година, сега на 14-15 се почиња ваљда, шо знам. Нека кажат помалите најубаво, ја реков, неам што многу да придонесам на темава. Можам само да научам нешто ново.:kafe:

Абре мори тие јапанските се прототип, сеуште не се 100% сигурни, ама се прае де..

Море ја селско дете, од пољанка дојдено шо разбирам од секс. Мене ме учеа средната черка од аџи Сотир че ја зеам за невеста ко че го купам лозјето од Петрета... Вие ми кажете овде 14,15 а море како не ви е срам после со домати и лјубеници да ги лажите мажојви,..

Ти како девојче од град требе да ги образоваш да ги учиш, ко шо не учеше учитело на село.. децава.. како треба шо треба.. плус учитело не научи нас да користиме куртони, многу паметен чоек беше, ај лесна му земја.. не научи сите деца со 1 емто ниту еднаш не се скина, бевне едно 16 деца и ни покажа, исто му покажа и на чупината ама во кабинето, демек ние сме научиле не остај да земиме ванелата, ја подврзавне и ојдовне на полјанка да пуцаме по нивјето

Добро ќе објасни некој што е секс?
Цело време зборите, те пољанки те она те ова. Та у градо го имало.
Да не она у слама шо го праат тато и комшиката од Јанко?

Carlito Brigante напиша:
Да не она у слама шо го праат тато и комшиката од Јанко?
Од кај да знајме ние шо прај татко ти.... Прашај го али него али комшиката.. нека ти кажа па објасни...

Ај бе некој од по градојве кажете бе... ние неписменава раја да се научиме на нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom