Љубов помеѓу двајца браќа и две сестри... да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ververicka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Барам ваш совет и ваше мислење... Започнав врска со братот на дечкото на сестра ми... Тие се во врска 5 години... Не знам како се случи едноставно се случи. Многу сме среќни и двајцата, и двајцата се сакаме. Сестрами и дечко и немаат ништо против, но проблемот е во родителите. Ве молам за хелп и ваше мислење.:tapp:

Според мене нема никаква врска ова,не треба да си осудена зашто имаш симпатии кон братот на дечкото на сестра ти :toe: темава мислам дека треба да оди во љубовни проблеми :smir:

Вакво нешто досега немам прочитано,нека оди како посебна тема.

Мислам дека ќе ги заебаш децата твои и нивните деца.Ќе имаат упола помалку братучеди.

Крвно нема ништо поврзано така да ок е

И така ќе имате две свадби на еден трошок.

*извини Леандра, морав :(

Редок случај :). Пред некое време гледав на телевизија за сличен случај во Русија. Два пара близнаци (две сестри и двајца браќа) правеа свадба во ист ден.

Абе насловот на темата многу убо ти е поставен,ко го прочитав ми се преврти стомако.

Хм,мојата братучедка и јас сме омажени за двајца браќа...
Мислам дека нема ништо лошо во тоа,баш ништо.
Нема мешање на крв и гени,само ако се согласат родителите.

Во старо време не дозволувале старите така,морало да бидат омажени сите во различен фамилија,а и до денес уште преовладува тоа.

па што има тоа веза, не мора да значи дека вие ќе се земете, дај боже ама не знаеш што ти носи утре...терајте си нема крвна поврзаност+поинтересно ти е кога кажуваш:wink:

Барам ваш совет и ваше мислење... Започнав врска со братот на дечкото на сестра ми... Тие се во врска 5 години... Не знам како се случи едноставно се случи. Многу сме среќни и двајцата, и двајцата се сакаме. Сестрами и дечко и немаат ништо против, но проблемот е во родителите. Ве молам за хелп и ваше мислење.:tapp:
Онака, чисто информативно.
Викаш дека проблемот е во родителите. Како тоа? Што ви викаат?

Хм,мојата братучедка и јас сме омажени за двајца браќа...
Мислам дека нема ништо лошо во тоа,баш ништо.
Нема мешање на крв и гени,само ако се согласат родителите.

Во старо време не дозволувале старите така,морало да бидат омажени сите во различен фамилија,а и до денес уште преовладува тоа.

Многу ме интересира дали и вие имавте проблеми со домашните и доколку ги имавте како ги надминавте?
Мене постојано ме убедуваат дека тоа е грев, дека тоа мора да се прекине и никогаш повеке да не се повтори, дека тоа било срам и за мене и за фамилиите, но сепак тешко е да му се каже НЕ на срцето. Ми велат дека брат му на дечкото на сестрами треба да го сметам како роднина, бидејќи се во врска 5 год, тој постојано е кај нас, сестрами таму. Се чека сестрами да дипломира за да се земат и врската е многу сериозна.

Многу ме интересира дали и вие имавте проблеми со домашните и доколку ги имавте како ги надминавте?
Мене постојано ме убедуваат дека тоа е грев, дека тоа мора да се прекине и никогаш повеке да не се повтори, дека тоа било срам и за мене и за фамилиите, но сепак тешко е да му се каже НЕ на срцето. Ми велат дека брат му на дечкото на сестрами треба да го сметам како роднина, бидејќи се во врска 5 год, тој постојано е кај нас, сестрами таму. Се чека сестрами да дипломира за да се земат и врската е многу сериозна.

Боооо глупости,како можи да сте роднини ко нема крвна врска.Од кое село се твоите ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom