Фан клуб: Orlando Magic

• Креатор на темата Креатор на темата Jockata
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде вечер со Бостон Селтикс!
Мислам дека ќе тепаме ама и дека Хауард ќе експлодира како со Атланта...први 5 според мене:
Нелсон
Редик
Картер
Бас
Хауард

63949_Orlando_Magic_v_Boston_Celtics__Game_7.jpg
Позз од Бостон до Орландо!

леле Картер мора да почне да игра подобро. Сакам да го видам да игра како што играше у Торонто. Можеби многу сонувам, ама пораснав обожавајќи го.

Не знам оти ама мислам дека 100 % ќе бидеме шампиони толку сум убеден и многу лесна кошарка играме и замената си е на нивото .

Ајмо ајмо, нова сезона почнува. Пред-сезонските натпревари ги завршивме со 100% учинок (уште само една друга екипа беше исто со таков учинок, Јута ако не се лажам). Картер за разлика од ланската сезона, поготово во плеј-офот, игра на многу повисоко ниво. Е сеа не знам колку покажуваат неофицијалните мечеви, ама и тие се за нешто. Стартуваме баш против Мајами во петок.

Нажалост заслужен пораз кога играчите од класите на Картер,Луис па и Редик нема да го дадат својот максимум тимот сигурно губи, неможеме само на Хауард да чекаме човекот си одигра на нивото .Сепак Џејмс и Вејд не убија ,а кобна беше3 четвртина.сЕЗОНАТА Е ДОЛГА И ВАКВИ КИКСОВИ не смее да има .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom