Новиот Моден Тренд Гангуро

• Креатор на темата Креатор на темата AnaUnique
  • Време на започнување Време на започнување
ов... мене мука ми е едно римелче да турам, а овие се рашлапале ко да им е последно. Нема да дојде ова никад кај нас, тврдам. До толку будали не сме сигурно.

Нема шанси кај нас вакво нешто. Прво, менталитетот не нѝ дозволува.
Ја сфаќам уметноста на гејшите, ама ова веќе е претерано.

Дефинитивно едно големо НЕ за овој т.н.стил.Бар тука ние девојчињата не сме глупи како јапонкиве:nenene:

Од која јапонска золошка се излезени?
Новите модерни крапински човечиња ...:pos2:

Колку ли се само креативни:vozbud::vozbud::vozbud:
Ох боже.

ganguro_15.jpg

Не ви личи како од цртан искочена?

Yumi_xx.jpg

Jапонците одсекогаш биле ексцентрични и нивната мода никогаш не доаѓа до нас, за среќа или не (кој како сака). Мене лично ми е претерано толку напдна шминка, а скептицизмот дека ова ќе допре до овие простори е тоа што како минуваат годините, шминката се вседува на минимализам и сите некако стремат кон натурал лук, така што сумњам дека модата толку драстично ќе се преврти, т.е ќе дојде до ова. Лејди Гага сигурно ќе ја видиме во вакво издание, но ја замислувате ли Каролина ?!

Мене овие ми личат на кловнови:toe:

Кај нас не иде ова гарант едно менталитетот не ни го дозволува оваа а др и финансиите исто бидејки ние испагаме секој ден а ако стаам по волку шминка мама и тато само за козметика треба да работат :pos2::pos2::pos2: иначе да се надоврзам на темава воа се чисти глупости у боја.

стварно кловнови се викаа бе...ц ц ..и ова го носат а?!овде кај нас кој ретко има му*а да го облечи ова..:тепам:

Ова веќе го има кај нас циганките мислам дека се први со оваа мода или пак слична е на ниваната:toe::pos2::pos2::pos2::pos2:

ова додека се прифати кај нас (и ако се прифати) на запад ке почнат на раце да одат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom