Времето се стопли

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
И еве конечно времево се стопли, денес во Скопје сончево беше, негде може 15 степени.

И еве си седам на тераса и си пушам цигара, и тоа на кратки ракави, што значи не треба више дебели јакни...

И дознав дека и во Битола 1 метарскиот снег се стопил, а ја мислев да идам да се скијам у Битола... али заеби...

Иде летоооо, има надеж... :pos:

vodkamixx напиша:
И еве конечно времево се стопли, денес во Скопје сончево беше, негде може 15 степени.

И еве си седам на тераса и си пушам цигара, и тоа на кратки ракави, што значи не треба више дебели јакни...

И дознав дека и во Битола 1 метарскиот снег се стопил, а ја мислев да идам да се скијам у Битола... али заеби...

Иде летоооо, има надеж... :pos:
da ti kazam pravo fala bogu so se stopli!ne mozam ladno mnogu da podnesam

точакот без ракавици го возев што значи готово иде пролет

Ма супеер!!!:je: Само, страв ми е да не ископиме некоја снекчуга пак.

aweeeeeeee ti ibam sonceto,izlegov u jakna i se svariv,jaka svetlina mi gi bodese ocite,i mi se ocrtaa borite od mrshtenje...

mislam,sakam sonce ali...uste ne sum psihicki podgotvena :)

И уште една надеж дека ќе ми се одмрзнат цефките у Битола у куќана кај шо седам, ај ќе видам у петок дали тече водана. :) :)

doti4nata напиша:
aweeeeeeee ti ibam sonceto,izlegov u jakna i se svariv,jaka svetlina mi gi bodese ocite,i mi se ocrtaa borite od mrshtenje...

mislam,sakam sonce ali...uste ne sum psihicki podgotvena :)

А физички подготвена си? :pos:

ja sonuvav majka mi kako veli : Utre pocnuva letoto.

Mora da znaci neso neli? ;) Denes cel den mi e otvoren prozorecot, se zagusiv od greenjevo.

Прекрасен ден денеска. Сонце, птици, ветре, езеро.. мх, мх, мх..
Се шинав од шетање денеска, ама пак вредеше!:je:

Ти братми, си гооолем метеоролог, дури у сон знаеш какво ќе биде времево утре... :) :)

Mmmm sonce , potenka obleka , naochari, kafe nadvor uff i ponekoj proleten hormon vo vozduhot mmm

Goddess of Chaos напиша:
Закон време едвај се прибраф.

haaa so taka we,jas mislev kje reces go mrzam soncevo,me nervira,me nerviraat site I HATE YOU ALL :kez: :kez: :kez:

Fala Bogu se stopli, da moze covek da izleze na raat, pokomotno oblecen a ne so 10 kila obleka na nego

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom