Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам има теми отворено за разни факултети, но за овој факултет не најдов тема, ако грешам нека ја спојат или нека ја избришат темата. Инаку што знаете за овој факултет? Колку што знам јас тој се наоѓа во Охрид. :salut:
јас сакам да се запишам на овај факс.. него кажими.. ова 4000 во цела земја е а?И плус пред тебе има 4000 дипломирани цариници кои чекаат работа веќе десетта година:smir:
Смени насока,пред да влезеш во џунглата:smir:
јас сакам да се запишам на овај факс.. него кажими.. ова 4000 во цела земја е а?
кај нас СЕ Е МОЖНО......се разбира со дебели врски или со семејно стебло во таа бирократија:jaj:А да прашам вака само информативно оти имам слушнато некој муабети дали од полицаец можиш да се префрлиш како царниник?
:salut::helou:
А да прашам вака само информативно оти имам слушнато некој муабети дали од полицаец можиш да се префрлиш како царниник?
:salut::helou:
Дали се наоѓа овде некој што е запишан на тој факултет а не само надворешни информации? Или па некој шо имат завршено?
Јас.
Јас.
Па имам 27 години,сигурно не ти личам на некоја глупача што уште студира
Дипломирав 2005 година.