Срамежливост Vs. самобендисаност

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување
Jas se sTramujem, pobajagi, ama samobednisano se sTramujem!
:icon_lol:

он-топик:
Некако не ми иде машко да е срамежливо. Бар ја такви не сакам.
Преферирам блага самобендисаност.
Ако нишо друго, кога ќе претераат, ќе може да ги спуштам на земја :pipi:

:icon_lol:

он-топик:
Некако не ми иде машко да е срамежливо. Бар ја такви не сакам.
Преферирам блага самобендисаност.
Ако нишо друго, кога ќе претераат, ќе може да ги спуштам на земја :pipi:

Lek za maska sTramezlivost e alkoholot, lek za zenCka sTramezlivost e alkoholot!
Lek za preterana samobendisanost e alkoholot!

Znaci, pijajte....

P.S. Of topic, Ada, a kako gi spustas na zemNJa to onja samobendisanite?

Lek za maska sTramezlivost e alkoholot, lek za zenCka sTramezlivost e alkoholot!
Lek za preterana samobendisanost e alkoholot!

Znaci, pijajte....

P.S. Of topic, Ada, a kako gi spustas na zemNJa to onja samobendisanite?
Алкохол за срамежливост...ок, да.
Али кај самобендисаните е ко да додаваш уље на ватра.
Плус, не мојт стално пијани да бидете.
А, и деца читаат, ќе ги наведеме на погрешни патишта, немој такви совети :icon_lol:

оф-топик:
Секој шо е претерано самобендисан, уствари има ептен разнишано его.
Па чим слабата точка му е толку очигледна, многу лесно може да си играш со неа и да го потсмириш (за негово добре, де):pipi:

Па и не ми се овие две баш спротивни карактеристики. Распарот на срамежливост по некоја логика повеќе е самодовербата.
Не сакам ептен самобендисани створења, ама срамежливи мажи уште помалку. Најсекси кај маж е неговата самодоверба. Па ако треба и со самобендисаност нека се граничи :)

Срамежливоста кај едно машко посебно е многу слатка особина, иако претераната срамежливост, може да предизвика до губиток на нерви кај женската страна. (Ова знам од искуство) :icon_lol:

Самобендисаноста е нешто што највеќе не поднесувам. Самодоверба ок, но се што ги преминува границите на нормалата, создава ненормална одбивност кај мене. Со самобендисан човек во друштво би се чувствувала како дебил, не би знаела што да зборам, бидејќи ќе имам чувство дека што и да кажам ќе биде исмеано.:toe:

Со срамежливите машки треба многу трпение, особено отворено срамежливите кои не ја кријат оваа особина. Но, во секој случај попријатно се чувствувам во друштво на срамежливо машко, отколку во друштво на самобендисан нарцис. Со срамежливо момче нема да ми биде срам да треснам глупост, да си бидам она што сум, за разлика од другиот.

Срамежливоста е само недостиг на сигурност, која се намалува со тек на време.

Срамежливи момчиња бирам, во секое време.

Срамежливоста кај едно машко посебно е многу слатка особина, иако претераната срамежливост, може да предизвика до губиток на нерви кај женската страна. (Ова знам од искуство) :icon_lol:

Самобендисаноста е нешто што највеќе не поднесувам. Самодоверба ок, но се што ги преминува границите на нормалата, создава ненормална одбивност кај мене. Со самобендисан човек во друштво би се чувствувала како дебил, не би знаела што да зборам, бидејќи ќе имам чувство дека што и да кажам ќе биде исмеано.:toe:

Со срамежливите машки треба многу трпение, особено отворено срамежливите кои не ја кријат оваа особина. Но, во секој случај попријатно се чувствувам во друштво на срамежливо машко, отколку во друштво на самобендисан нарцис. Со срамежливо момче нема да ми биде срам да треснам глупост, да си бидам она што сум, за разлика од другиот.

се согласувам со речиси се од напишаното освен со болдираното.пошто сум си позната по глупости знам дека ќе треснам глупост пред било кој па се навикнав и на остри коментари а и се навикнав да возвратам со иста мера
Инаку знам дека речиси сите сакаат некоја златна средина на самоувереност па баш затоа во темата стои самобендисаност.
поентата е да се избере:smir:

Crazy, biraj, se mdodeka samata biras, a ne te biraat, tamam e!

се согласувам со речиси се од напишаното освен со болдираното.пошто сум си позната по глупости знам дека ќе треснам глупост пред било кој па се навикнав и на остри коментари а и се навикнав да возвратам со иста мера
Инаку знам дека речиси сите сакаат некоја златна средина на самоувереност па баш затоа во темата стои самобендисаност.
поентата е да се избере:smir:

Treskaj i ic da ne ti cue.

P.S. Jas rekov, ama me iskara Adule, pa pijajte ama samonad osumnajse godini e lek alkoholot.
Prethodno e soodvetna masturbacija!

Ozbilno, nisto sto e preterano ne e ubavo, znaci, preterana sramezlivost ne cini, mora da se raboti na samodoverba! No, preterana samobendisanost e drugata strana na listot, toa se onie sramezlivci koi se krijat za oklopot na samobendisanosta.

Другарите и девојка ми за мене велат дека сум бил нарцис !!! Но јас не се сложувам со констатацијата. едноставно си иам самодоверба и мислам дека имам што да понудам на спротивниот пол и знам како да го понудам тоа. На крај краева ако самиот немаш убаво мислење за тебе и мислиш дека би и се допаднал на девојка, зашто па она да мисли?

Само еднаш во живот сум немал храброст да пробам кај девојка...и од тогаш си ветив ...нема срам и откажување!!! Што е па она толку повредна од мене па јас да се срамам или да се осеќамм понизно!!!
Секоја девојка е на дофат...само треба да го најдеш правиот пристап!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom