Divider
Seraphim
Jas se sTramujem, pobajagi, ama samobednisano se sTramujem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas se sTramujem, pobajagi, ama samobednisano se sTramujem!
он-топик:
Некако не ми иде машко да е срамежливо. Бар ја такви не сакам.
Преферирам блага самобендисаност.
Ако нишо друго, кога ќе претераат, ќе може да ги спуштам на земја![]()
Алкохол за срамежливост...ок, да.Lek za maska sTramezlivost e alkoholot, lek za zenCka sTramezlivost e alkoholot!
Lek za preterana samobendisanost e alkoholot!
Znaci, pijajte....
P.S. Of topic, Ada, a kako gi spustas na zemNJa to onja samobendisanite?
се согласувам со речиси се од напишаното освен со болдираното.пошто сум си позната по глупости знам дека ќе треснам глупост пред било кој па се навикнав и на остри коментари а и се навикнав да возвратам со иста мераСрамежливоста кај едно машко посебно е многу слатка особина, иако претераната срамежливост, може да предизвика до губиток на нерви кај женската страна. (Ова знам од искуство)
Самобендисаноста е нешто што највеќе не поднесувам. Самодоверба ок, но се што ги преминува границите на нормалата, создава ненормална одбивност кај мене. Со самобендисан човек во друштво би се чувствувала како дебил, не би знаела што да зборам, бидејќи ќе имам чувство дека што и да кажам ќе биде исмеано.
Со срамежливите машки треба многу трпение, особено отворено срамежливите кои не ја кријат оваа особина. Но, во секој случај попријатно се чувствувам во друштво на срамежливо машко, отколку во друштво на самобендисан нарцис. Со срамежливо момче нема да ми биде срам да треснам глупост, да си бидам она што сум, за разлика од другиот.
Срамежливоста е само недостиг на сигурност, која се намалува со тек на време.
Срамежливи момчиња бирам, во секое време.
Срамежливоста кај едно машко посебно е многу слатка особина, иако претераната срамежливост, може да предизвика до губиток на нерви кај женската страна. (Ова знам од искуство)
Самобендисаноста е нешто што највеќе не поднесувам. Самодоверба ок, но се што ги преминува границите на нормалата, создава ненормална одбивност кај мене. Со самобендисан човек во друштво би се чувствувала како дебил, не би знаела што да зборам, бидејќи ќе имам чувство дека што и да кажам ќе биде исмеано.
Со срамежливите машки треба многу трпение, особено отворено срамежливите кои не ја кријат оваа особина. Но, во секој случај попријатно се чувствувам во друштво на срамежливо машко, отколку во друштво на самобендисан нарцис. Со срамежливо момче нема да ми биде срам да треснам глупост, да си бидам она што сум, за разлика од другиот.
Срамежливоста е само недостиг на сигурност, која се намалува со тек на време.
Срамежливи момчиња бирам, во секое време.
се согласувам со речиси се од напишаното освен со болдираното.пошто сум си позната по глупости знам дека ќе треснам глупост пред било кој па се навикнав и на остри коментари а и се навикнав да возвратам со иста мера
Инаку знам дека речиси сите сакаат некоја златна средина на самоувереност па баш затоа во темата стои самобендисаност.
поентата е да се избере:smir: