Кога е вистинскиот момент?

• Креатор на темата Креатор на темата ladywww
  • Време на започнување Време на започнување
BabyGirl^^^ напиша:
ODMA POMISLUVAM NA GINIKOLOG DA VIDAM SO SUM ZAKACILA OD PRETHODNATA VECER....SIFILIS TRIPER NEDAJ BOZE SIDA
SEA MUSKIVE SE MNOGU GNASNI

Епа браво.
За твоја информација постои кондом, кој штити од болести.

ThA-BiTcH напиша:
Епа браво.
За твоја информација постои кондом, кој штити од болести.

А у 5 сабајле ако ти дојде а немаш кондом што ќе праиш!?

dajdo напиша:
a ako si drvo pijana a mnogu napalena !!!!!!!!

e sega ako sum drvo pijana? pojma nemam zavisi od tipot mozi i ke mu dam bez kondom i posle sabajleto ke si ja cukam glata od zidot:ija:

makar sto dobro e da se nosi edno kondomce vo tasnata bas za da se najde vo tie situacii

Dolphin напиша:
да бидат исполенти 2 услови треба...

1) На типот да му е пушка дигнат, камен тврд, искључиво ради неа...

2) На типката да и е жива вода утоп влажна, и малку раширенка, искључиво ради него..

Се друго е демагогија, која што не води кон добро..

Р.Ѕ. Авторот се извинува на хомосексуалците од двата пола шо уопште не ги размишљаше у постот...

Делфинчо ... морам да се согалсам со тебе ...

Само да додам прав момент е секогаш кога ке се согласат и двајцата на тоа, без разлика дали се пијани или трезни или љути едни на други .... КАПИШ?

Vistinskoto vreme e koga samiot kje osetish deka si dovolno vreme so nekogo i deka mu ja poznavash dushata na toj covek.

Нема тука одредување на време (освен ако ви наплаќа на саат :icon_lol: ).... нема чак ни одредуцање на место.... едносавно се дешава.... не се гледа кој е иницијатор.... ако има "влага" и "полетување" тоа е свршен чин :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Eве го и мојот прв пост.Оваа тема ми се виде најинтересна за почеток.:) Вистинскиот момент е многу релативен т.е зависи од врската,луѓето,времето-колку се заедно...Според мене воопшто не е добро уште првата вечер да завршиш со некого во кревет.Последиците од ризикот се преголеми за да се споредат со адреналинот од тој ризик. Право време за секс со некој човек е кога барем приближно знаеш што те очекува следното утро т.е кога приближно имаш представа што носиш во својот кревет и на кого го даваш своето тело а со тоа и своето здравје пред се.Никогаш неможеме да знаеме се за некого но кога се работи за секс треба да знаеме доволно.

Prva nok i krevet bez da ja poznavam ni psihicki ? JOK !!! Dokolku ja poznavam vnatresno i znam deka me privlekuva i cuvstvuvam nesto za nea moze dokolku se soglasi inaku NEMA SANSA :smir:

koga e vistinskiot moment za da zavrsite so nekoj vo krevet? go zapoznavate paga kako od nebo pred vas , tolku vi se dopaga sto samo zamizuvate i uste prvata vecer :sekss::sekss::sekss:

e sto koga ke se razbudite narednoto utro? sto li ke vi pomini niz glavata koga ke gi otvorite ocite i ke se setite na prethodnata vecer???
незнам изгледа леле кузнај што мисли за мене може не бев добра или пак незнам дали му се допадна....а вистински момент е чуството кое преовладува дека е тој вистинскиот за све

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom