Слика во слика :wink:На некој заедно со wallpaperot позади него новинарите да му направат неколку фотографии!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слика во слика :wink:На некој заедно со wallpaperot позади него новинарите да му направат неколку фотографии!![]()
Негде на Илинденска се? интересна градба, според описот...готикамалце оф топик: видел некој каде се наоѓа и како изгледа министерството за информатичко општество? карши мене се, во една прастара зграда/куќа, што ја обновија само до кај што им требаше (приземјето), а првиот спрат се распаѓа, очекувам кај и да е да им падне кровот на глава.
Негде на Илинденска се? интересна градба, според описот...готика![]()
Види ја ти бабичкава, прав хакер, дури два компјутера истовремено ги работи......
....или мене ми се причинуваат две куќишта едно врз друго!
Може да објасниш како тоа делувале на потсвеста на луѓето? Баш ме интересира како се делува на потствест за користење компјутери :nesvest:Ministerstvoto se naoga vo zgradata na Nova Makedonija, Bi gi pofalila bidejki mislam deka postignaa mnogu golem pridones kako prvo vo razvivanje na potsvesta na lugeto za koristenje na kompjuteri i internet,i toa bez razlika na vozrasta.Pokraj ova imaat mnogu golemi pridonesi i priznanija vo cel svet,posledno napravija novi fontovi i napravija nov poimnik koi sto im se mnogu dobro izraboteni..
Pozdrav..........![]()
Како ги симна? Мене ми бара e-mail адреса и не ме пушта понатаму.Ајде и јас да ги пофалам.
Ги симнав(со мака додуша) фонтовите кои ги направија и морам да признам ми се бендисаа, прва лига се. Алал нека му се парите на тој што ги правел.
Вакви фонтови одамна ни требаа во Македонија.
Како ги симна? Мене ми бара e-mail адреса и не ме пушта понатаму.
Ајде и јас да ги пофалам.
Ги симнав(со мака додуша) фонтовите кои ги направија и морам да признам ми се бендисаа, прва лига се. Алал нека му се парите на тој што ги правел.
Вакви фонтови одамна ни требаа во Македонија.
Како ги симна? Мене ми бара e-mail адреса и не ме пушта понатаму.
Мене ми се видоа корисни електронските услуги, ако некому затреба, повелете
http://www.mio.gov.mk/?q=node/2066