Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas prasav na 184 i mi kazaa deka telefonot odel preku fiksnata linija na telekomot a internetot so Canopy Motorola.Koga mi kazaa deka internetot e bezicen preku Canopy vednas se povlekov a taman planirav da go batalam MtNet.Izgleda uste dolgo ke ostanam kaj MtNet bidejki internetot im e najstabilen dosega.безжична телефонија ?
мака мачиме и со жичената, некогаш работи некогаш не а камоли безжична
тачноNormalno deka ne pisuva.Edinstveno ne mi e jasno zosto do sega firmata od OnNet ne ja preimenuvaa vo NoNet.
Jas prasav na 184 i mi kazaa deka telefonot odel preku fiksnata linija na telekomot a internetot so Canopy Motorola.Koga mi kazaa deka internetot e bezicen preku Canopy vednas se povlekov a taman planirav da go batalam MtNet.Izgleda uste dolgo ke ostanam kaj MtNet bidejki internetot im e najstabilen dosega.
Jas prasav na 184 i mi kazaa deka telefonot odel preku fiksnata linija na telekomot a internetot so Canopy Motorola.Koga mi kazaa deka internetot e bezicen preku Canopy vednas se povlekov a taman planirav da go batalam MtNet.Izgleda uste dolgo ke ostanam kaj MtNet bidejki internetot im e najstabilen dosega.
I jas prvo sto primetiv bese deka nikade ne pisuva so koi brzini ke bidat paketite.
тачно
цел свет иде на оптика овие назад се враќаат, безжично пфф