Мајами Инк

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Локација
Кавадарци
Ја следите ли серијава која моментално се емитува на Дискавери? Идејата за шоуто е супер и е одлично реализирана. Сите оние кои што се тетовираат, како и луѓето кои работат, имаат своја животна приказна која ја овековечуваат со мастило. Јас барем знам дека никогаш не би се тетовирал...
Чекам одговори од вас, дали гледате и дали ви се допаѓа тимот и тоа што го работат :)

П.С Не планирав да отворам тема, ама сега дечките си купија Вранглер (Јеер) :icon_bigg Џипот ќе добие „тетоважа“ во нивен стил но од Мајк Лавали, кралот на ер-браш.

Вчера гледав, еден тип му тетовираа чавки и гаврани на градите:pos2:
и една типка алната по баскетот и тетовираа на ногата бројка 33 во баскет и усте нешто така околу баскетот крилца ова она

Гледам редовно, многу ми е интересно. Се попалив по тетоважа откако почнав да гледам. бдв Kat Von D рулз, цурата е најјака. Криво ми е што немам travel & living да глеам L.A. ink.

Редовно ги гледам и двете. Chris Garver дефинитивно најзакон чоек од Мајами Инк. Секоја тетоважа му е посебна. И Kat von D сум ја сакал од секогаш, најдобри портрети вади.

Najdobra serija sto sum ja gledal na diskavery posle ultimate survaivol a naj bolji e Chris Nunez.Se prasuvam dali seuste tetoviraat vo majami?:helou:

Имам гледано неколку епизоди, интересна серија. Бидејќи отсекогаш ме интересирало цртањето и дизајнот гледам што помалку епизоди да пропуштам. Интересни животни приказни, добри тетоважи, добра екипа. Толку имам да кажам за серијава :)

Уфф откако ја начекав првиот пат емисијава бев запрепастен,и одтогаш редовно ја гледам,ептем интересна е.:smir:

Ги глеам и двете али онаа Кат вон ди ми е проста бааѓи.. крстила шминки по Дајмбег бе... ШМИНКИ :pos2:

Да, само неам дома travel & living дека шо ги дават и La Ink и Miami Ink, а мислам дека имаше и London Ink, стварно се НАЈ НАЈ,сите а особено chriss garver i kat von d :pipi:

sekoja cest za emisiite i za timot, mn se zakon, gledam da ne gi porpustam i posle sekoja emisija gi crtam tetovazite sto gi crtaat:pipi:ednostavno IDOLI mi se

ја обожавам серијава и секогаш ја гледам.тој батката-ќелавиот е:zver:. а тимот е составен од врвни уметници(барем јас така ги нарекувам):helou:

Никогаш не сум ја гледал серијата..Но ќе почнам..

на travel & living најавата за LA Ink: нели прво почнува со when I was a little girl I asked my mother what will I be и после една друга песна почнува...КАКО ПО ЃАВОЛИТЕ Е ИМЕТО НА ТАА ПЕСНА?! :kesa:

на travel & living најавата за LA Ink: нели прво почнува со when I was a little girl I asked my mother what will I be и после една друга песна почнува...КАКО ПО ЃАВОЛИТЕ Е ИМЕТО НА ТАА ПЕСНА?! :kesa:

Walk this way - Aerosmith, ако збориме за истата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom