Подолг, а неквалитетен или пократок, а квалитетен одмор?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување
Се разбира квалитетен одмор е изборот на кој секој би типувал, но реалноста е сосема друга па често се случува и да се прави компромис и да се одбере некоја варијанта помеѓу. Така што се случувало и таков и таков одмор. Се обидувам да живеам во реалноста и да одморувам колку што е должината на мојата „чера“ која нема да ме прави ниту човек кој на одмор изигрува „Џек“, ниту пак „патлиџан турист“. Одморот го сфаќам како одмор за телото и душата, а тоа барем засега сум го правел толку добро што едвај чекам пак да одам.

се согласувам ............. некоја варијанта измеѓу на пример.......... средно квалитетен одмор од 7 дена........или така нешто.
сепак кога би морало да се бира ставам квалитет пред квантитет.Џабе си 10 дена на одмор ако е тапа..........

пократок ама квалитетен..барем ке си поминам убаво вака џабе ке губам време ако не ми е убаво:toe::toe:

Ја би се одлучил за подолг одмор нема да ми треба повише од секој ден одење на плажа и кафе на плажа јас лично мрзам да кога одам на одмор да шетам низ по другите градови кога можам да уживам на плажа таму кај што сум се сместил и не сакам да ги гобам деновите во експеремтирања многу

Долг и квалитетен! Секогаш успевам со ограничените стедства да направам се што сум испланирала! Се е до организација на време

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom