Часовници

Ја имам Свач часовник и еден часовник со логото на Милан.
И двете си ги сакам. :)

Ne nosam casovnik, ama sakam ubavi casovnici. Imav ubavo casovnik pred cetiri godini go izgubiv i od togas ne sum nasla caosvnik kakov sakam.

Imam eden,go nosam veke 2 godini.Go dobiv na poklon od brat mi,mi go donese od Holandija.Skapa rabota :) Go obozavam. Od sto stalno go nosam stalno mi vikaat "-ti so saatot da ne si rodena?!Sekogas e na tebe!" :):):)

Porano bev zavisna od saat, ali sega sum zavisna od mobilniot a i + na nego ima saat pa taka da sega saatot ne mi e ni potreben!:)

Наташа напиша:
Дали сте мераклии на часовници?

Јас без него неможам да спијам.
Еве неколку модели:
456063_00_1376_hk51a.jpg

2c_1_b.JPG

29_1_b.JPG

многу се убавиииииииии:icon_lol:

imav, nemozev bez nego. e togas gi izmislija mobilnite i sea sum na vreme.

Сакам часовници. Имам расипано мал милион. Постојано си имам на рака - чисто за ориентација. Најмногу си го сакам свачот, пошо ми е поклон.:icon_lol:

chasovnicite iako ne go imaat praktichnoto znachenje od pred mobilnata telefonija sepak se ushte i kje ostanat kako moden detal...

momentalno sector 270ka

P421205.jpg

i wenger commando koj ne mi e bash omilen

wenger_commando_chronograph_70725.jpg

zato kje go smenam so Aquaracer od TAG Heuer

CAF1112.BA0803.jpg

tolkuuuuu sakam da nosam casovnik,a tolku nemozam zasto nemam oset deka go nosam i uvek ide da se tusira so mene i e upropasten za vek i vekova,kolku i da e vodootporen i marka posle tusiranje dve menja boja i srce me boli taka da mobilen si e mobilen :)

Invicta%20Lupah.jpg

Michele%20Coquette%20Diamond.jpg

IceTek%20Valentine.jpg

IceTek%20Sweetheart%20III.jpg

Обожавам часовници,посебно како овој последниот ама многу брзо ги расипувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom