TeamViewer

• Креатор на темата Креатор на темата Штрудла!
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
:helou: јас имам прашања до оние кои работат на TeamViewer. сакам да ги поврзам 2 компјутери. ја симнав програмава си уклучувам се како што треба. но никако неможам да си ставам свој пасс и кога ке се уклучам на другиот копмјутер да не покажува дека јас сум уклучена. ај ако сакате хелп ме плис ..

:helou: јас имам прашања до оние кои работат на TeamViewer. сакам да ги поврзам 2 компјутери. ја симнав програмава си уклучувам се како што треба. но никако неможам да си ставам свој пасс и кога ке се уклучам на другиот копмјутер да не покажува дека јас сум уклучена. ај ако сакате хелп ме плис ..

Па не може така ти како што си замислуваш на секое гасење на виверот се мењава пассвордот

може.. зашто работат во едно нет кафе на ваква програма. и кога се уклучуваат не се познава кај другите ништо.. а пасс нема да се смени ако имаш ставено свој...

Mислам дека не работат со виверот имаше една друга програма кај што ги наблудува сите компјутери но не со виверот не ми текнува името на програмата во повеќето школи професорите користат таква програма за следење на децата за време на наставата

просто и едноставно RADMIN....remote administrator...куцни на google и ќе ти даде линк од trial верзија!

Mислам дека не работат со виверот имаше една друга програма кај што ги наблудува сите компјутери но не со виверот не ми текнува името на програмата во повеќето школи професорите користат таква програма за следење на децата за време на наставата
NetOp School и NetOp Remote Control ... овие ги употребуваат најчесто во училиштата.. барем во ЈБТ тоа е ..

Од TeamViewer до Netop School дојдовте. На теам вјуер можи да се намести стална шифра. На главниот прозорец кликни на Configure permanent access to this computer. И завршена работа. И на тој комјутер секогаш ќе можеш да пристапуваш од друг со таа шифра, но мислам не можиш да скријаш дека се поврзуваш на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom