Дали знаете да ставите крај?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Досега 2-3 пати сум викал ќе ставам Крај и после 2-3 дена повторно иста песна, ама овојпат си реков дека навистина ќе ставам крај и нема назад...едноставно почнувам да игнорирам и тоа е тоа...

Скоро сите можеме да ставиме крај....Само на сите ни е потребно различно време!
Некои луѓе по првата грешка која некој ќе ја направи можат веднаш да пресечат,да го стават крајот и фино лепо појќе не се замарет со то.

Дручи личности пак(читај јас)неможат така.Со години сум се влечкала и точкала и влечкала и попуштала само не сум го ставала крајот.
Сум пробвела по 100 пати едни та исти работи,сум проствела милион пати и сум давала уште толку шанси.
Немам дисциплиниран ум:)Неможам ко ќе кажам доста да е навистина така,неможам ко ќе кажам крај навистина да пресечам...

Се разбира се до еден ден кога не ми се качи на гла и тогаш ми го пукна филмов!
Стадов крај тогаш....Се надевам немат да се премислам пак:nesum:

Овде како да се прочитав себе(посебно во болдираново). Многу пати со партнерот ми сме се карале и сме биле на работ на раскинување ама не пак се смируваме се дур еден ден не претера веќе па кажав крај. Се мислев дали да го направам тоа ама сега кога го направив тоа имам некоја грижа на совест и јас се надевам дека нема да се премислам пак зошто ако бидне така сигурно веќе нема да можам да му кажам КРАЈ. :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom