Тест

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Еден мал тест, за забава:
Btw...јас се изнасмеав:icon_lol::icon_lol:

Што би направиле ако треба Вие да изберете светски лидер?
Прашање број 1: Кога би познавале жена која е бремена, а веќе има осум деца: три глуви, две слепи, едно ментално ретардирано...и болна од сифилис...
Дали би и препорачал абортус?

Прво прочитајте го и следното прашање, а после ќе следува одговорот.

Прашање број 2: Време е да се избере Светски лидер и твојот глас е одлучувачки.
Еве ги карактеристиките за тројцата кандидати:

Кандидат А:Соработува со сомнителни политичари, За се’ се консултира со астролози. Има две љубовници. Алкохоличар е.
Дневно пие од 8 до 10 мартиниа.

Кандидат Б: Два пати исфрлан, спие преку ден, на факултет конзумирал опиум, бил пијаница и имал многу љубовни афери.

Кандидат В: Познат е како воен херој, вегетеријанец, непушач, пие само понекогаш и никогаш немал вонбрачни афери. Кој од трите кандидати е Вашиот избор?

Размислете добро а потоа погледнете подолу. Без лажење.

Доле наведени се имињата на тројцата кандидати.

Кандидат А: Franklin D. Roosevelt

Кандидат Б: Winston Churchill

Кандидат В: Adolph Hitler

....и на крај:
Ако одговорот на првото прашање Ви беше ДА.... тогаш би го убиле Лудвиг Ван Бетовен!

Хитлер е вон конкуренција на другите од листата. Има многу поважни работи за него кои не си ги пишала освен тоа што не бил склон кон секојдневни пороци. За љубовните афери...

ja go izbraf RUZVELT :)))))))))))))))))
pijandura

Хехе го знам овој тест од порано ама пак ми е интересен. Се разбира повеќето ќе речат Хитлер. А после ќе се вадат. хехе добра зезанција. А има и поука.

hehe ja cercil...nejkam sovrsenstva :)
i ne bi go ubila betoven jeeee,ja obozavam "za eliza" :)

Абе спроед наведените одлики да хитлер али кога се бира политичар побитно е да се види како тој размислува кои му се идеите и кои му се целите, пошто и сериски убиец може да биде фин , среден , натокмен, перфекционист ама сепак му фале некоја даска.

gOJDO напиша:
Хитлер е вон конкуренција на другите од листата. Има многу поважни работи за него кои не си ги пишала освен тоа што не бил склон кон секојдневни пороци. За љубовните афери...

Teмава е во чек дис аут!
ХЕЛОООООООУУ!?:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Еден мал тест, за забава:
Btw...јас се изнасмеав:icon_lol::icon_lol:

Што би направиле ако треба Вие да изберете светски лидер?
Прашање број 1: Кога би познавале жена која е бремена, а веќе има осум деца: три глуви, две слепи, едно ментално ретардирано...и болна од сифилис...
Дали би и препорачал абортус?

Прво прочитајте го и следното прашање, а после ќе следува одговорот.

Прашање број 2: Време е да се избере Светски лидер и твојот глас е одлучувачки.
Еве ги карактеристиките за тројцата кандидати:

Кандидат А:Соработува со сомнителни политичари, За се’ се консултира со астролози. Има две љубовници. Алкохоличар е.
Дневно пие од 8 до 10 мартиниа.

Кандидат Б: Два пати исфрлан, спие преку ден, на факултет конзумирал опиум, бил пијаница и имал многу љубовни афери.

Кандидат В: Познат е како воен херој, вегетеријанец, непушач, пие само понекогаш и никогаш немал вонбрачни афери. Кој од трите кандидати е Вашиот избор?

Размислете добро а потоа погледнете подолу. Без лажење.

Доле наведени се имињата на тројцата кандидати.

Кандидат А: Franklin D. Roosevelt

Кандидат Б: Winston Churchill

Кандидат В: Adolph Hitler

....и на крај:
Ако одговорот на првото прашање Ви беше ДА.... тогаш би го убиле Лудвиг Ван Бетовен!
EEEEJ!ALAL TI VERA ZA OVA1MN E JAKO

Odgovor na prvoto prashanje mi beshe ne...i bi i preporacala veke da ne se ebe, bidejki shto e mnogu, mnogu e taka da Betoven prezivea...

I od start izbrav pod A....pa ovie dvajcata drugi ko moroni mi izgledaa...barem ovoj u politika se meshal predvreme...:kez:

Супер е ова!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Ептен се изнасмеав. Го одбрав Хитлер кога не ги нзаев одговорите , а за првото реков да :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom