Во Струга (авто-камп Ливадишта) ќе се гради воден парк, прв во РМ

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Локација
@home
Од засега не потврдени извори, во авто-кампот Ливадиште ќе се гради воден парк. Авто-кампот, кој беше во сопственост на ЕЛЕМ го има купено бизнисменот Фиат Цаноски (газдата на ФОН) и има во план сериозно да инвестира во него.
Ако се вистинити шпекулациите тоа ќе значи еден голем плус за развојот на туризмот во тој дел

Bergerac-Aquapark.jpg

53043-AquaParkMaimoon.jpg

aqua%20park%20%28WinCE%29.jpg

Aqua%20Park.jpg

Одлично. Браво за инвеститорот :)

:vozbud::vozbud::vozbud: дај и кај нас да има вакво па да се забавуваме повеќе

За сега само поддршка, а кога ќе го изгради ќе добие браво.

Кул ако го направат ова(ако го направат:toe:)

бел бумбар за ова чудо.
Мада ми мириса на “Плаја Виста’’ ова по малце... :)

Гледајќи што до сега направил Фиат, кога гради воопшто не штеди. Пример е зградата на ФОН, пицеријата што ја има, куќата кај што живее...
Така да ако се вистинити овие муабети очекувајте нешто екстра

браво за Фиат, ако се направи ова, ќе биде еден голем плус за туризмот во нашава земја. Али ако се направи:)

Во водениот парк на Фиат дали жените ќе треба да бидат во бурки?

Во водениот парк на Фиат дали жените ќе треба да бидат во бурки?
Оф топик- Не се сомневам во тоа.И тоа строго капење со истите.
Он топик-Добра идеја на Фијат во секој случај ама во нашава земја се нешто се планира ама никако да се направи.Така да скептик сум и со овој проект дај Боже да грешам

Одлична идеа и дај Боже да дочекаме нејзина реализација... Редно време е да почнеме да се развиваме бар во погледот на летни инвестиции. Ако ништо друго, туризмот ни е јака страна:)

Ако го направат ова...има да фуче брате мили :vozbud::vozbud:

:oeoeoe:
Добро е што му текнало на некој. Се исплатеа групите на фејсбук. :)

А што се деси со некоја португалска фирма која требаше да гради ваков аква парк во преспа?

Инаку ова ак осе изгради ќе биде супер само кога ќе биде готов?

pred nekolku dena pocnaa so kopanje..., inace vo plan ima da se uredi i plazata (nov pesok veke pocna da se nosi), ke ima sankovi na plaza, od ednata polovina od kampot ke se otstranat prikolkite i ke se gradat bungalovi, a prikolkite od ostanatiot del ke se zamenat so novi, nov restorant i disko vo koe ke gostuvaat poznati DJi...itn...a toa se najverojatno od vgodina...inace od sabota e oficijalniot start na rabotenjeto na kampot so nov gazda po promotivna eftina cena...

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom