- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.307
Не ми е важна убавината на девојката. Секој човек има финти на кои паѓа. Проблемот е што не сме видовите да знаеме кои се тие. Затоа убавите девојки се преценуваат себе си. Имаат многу потенцијал, но вистински малку се привлечни бидејќи се трудат да бидат дами и принцези без гримаси. Вистинската привлечност доаѓа со оближување усни, чепкање коса, смеење на свој сопствен и препознатлив начин, брбљање и грешење зборови, потези со раце кои никој друг не ги прави... илјада ситници од грицање цевка за сок до трепкање можат да бидат шармантни и да паднам на нив.
Јас? Во денови како овој, секоја девојка ќе избега од мене. Нападен и арогантен, но, претпоставувам мора да има и такви денови, за да се ограничи бројот на девојки кој е возможен за заведување... или едноставно недостиг на шарм кој мора да биде константен, поим немам...
Јас? Во денови како овој, секоја девојка ќе избега од мене. Нападен и арогантен, но, претпоставувам мора да има и такви денови, за да се ограничи бројот на девојки кој е возможен за заведување... или едноставно недостиг на шарм кој мора да биде константен, поим немам...