Шарм

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е важна убавината на девојката. Секој човек има финти на кои паѓа. Проблемот е што не сме видовите да знаеме кои се тие. Затоа убавите девојки се преценуваат себе си. Имаат многу потенцијал, но вистински малку се привлечни бидејќи се трудат да бидат дами и принцези без гримаси. Вистинската привлечност доаѓа со оближување усни, чепкање коса, смеење на свој сопствен и препознатлив начин, брбљање и грешење зборови, потези со раце кои никој друг не ги прави... илјада ситници од грицање цевка за сок до трепкање можат да бидат шармантни и да паднам на нив.

Јас? Во денови како овој, секоја девојка ќе избега од мене. Нападен и арогантен, но, претпоставувам мора да има и такви денови, за да се ограничи бројот на девојки кој е возможен за заведување... или едноставно недостиг на шарм кој мора да биде константен, поим немам... :toe:

Шарм?
Кога ќе се извика "Go Lakers" додека ти се обидуваш да одржиш рамнотежа во warrior 3 поза, и ќе излезеш од позата заштo слтко ќе се изнасмееш, а тој ќе дојде да те измасира за дa сe oпуштиш и фокусираш пак!
I'm all yours then baby!
Кога туку така ќе извади pezz dispenser(оф..не знам како се вика на македонски:kesa:)откако јас коски ќе искршам додека тврдоглаво се обидувам да научам да одржам баланс на скејт..натемаго, никогаш нема да ми успее! Но, pezz dispenser...мноооогу слатко е бре!
Кога намерно носи една вреќа за спиење на кампување.
Бакнеж на повредено колено...
Кафе додека се будам early in the morning...
Искинати фармерки, износени старки и сонлив изглед со добри подочњаци...кај него и мене!
Got my point?
Ама тоа или е во тебе, или не! Се учи, ама не трае а уште помалку останува.
На такви смотани работи паѓам! Боја на очи, плочки на стомак и прстен и златни ланац, оу ноу тенк ју!

А, за мене?
Не знам!
Нешто зрачи...
what is it? Clues I have none!

и сонлив изглед со добри подочњаци...кај него
Уфф каков подочњак имам од завчера како резултат на навечер учење наместо спиење. Абе не знаеш! Да ме видиш има да ти намигнам така со подочњак а тебе бидејки ти е фетиш...ќе се заљубиш! :)

Шармот е навистина важен и некогаш пресуден за да се вљубат двајца. За мене шармантна е спонтаноста кај мажот, искреност и скромност ( поготво ако е некој важен и успешен тип), кулутрата, добро развиен осет за романтика, разбирање и нормално интересниот хумор може да биде шармантен! уффф барем некои карактеристки од овие да ги има јас би била на седмо небо!

Шармот и убавината ретко одат заедно,а дури и кога се заедно,барем според мене,убавината секогаш паѓа во сенка на шармот.Многу повеќе предност давам на шармот и иако нечија убавина може да ме восхити до незнамкаде,ако е без шарм може да ми делува одбивно,за разлика од шармот кој не мора да се темели на убавина за да ме привлече како магнет.

Не можеш да одглумиш шармантна личност,или си тоа или не си,секакви обиди да се прикажеш поинаку делуваат извештачено и антипатично.Не знам точно како го препознавам,понекогаш просто зрачи од некого,од неговата природност и спонтаност,од неговите движења,погледот,начинот на кој зборува,се смее и од насмеана фаца преминува во сериозна и обратно....такви работи.

Јас не се сметам за шармантна личност,не според моите критериуми за шарм...појма немам,ипак е релативна работа,не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom