КАНАЛ 5 ПЛУС

• Креатор на темата Креатор на темата clark.kent
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа она пто го нуди Канал 5 плус?

• Да, супер е.

Гласови: 12 38,7%
  • Не, чисти глупости.

Гласови: 7 22,6%
  • Никогаш не сум гледал/а.

Гласови: 12 38,7%

• Вкупно гласачи
    31

clark.kent

A.K.A. Superman
Член од
8 мај 2009
Мислења
43
Поени од реакции
0
Што мислите за Канал 5 плус? Дали ја следите? Каков е приемот? Каква е програмата, филмовите, сериите, вестите? :sekss:

Ја имам забележено но ја неам гледано:toe:

koa davaat fudbal i tenis samo...

Nikogas ne sum gledal...ali vaka go vidov na minuvanje :)

ретко кога ја следам канал 5 + бидејки нема воопшто ништо интересно

Мора сериозно да направат поубави форшпани, приемот да биде подобар и да има повеќе нова програма, а не да се дава само она што веќе поминало на канал 5.

Уште една телевизија од типот другите имаат по две дај и ние уште една да направиме. Миленко се фалеше дека спортските вести ќе биле досега невидени (со исклучок на извештаите од Македонското фудбалско првенство) ништо спектакуларно. Кога се даваат извештаи од други фудбалски првенства одат снимени од други телевизии со исклучен звук, па дајте бе луѓе да осетиме атмосфера а не Еуроспорт news да ми прикажувате па имаме и ние Еуроспорт. Ретко некој добар филм репризиран ако начекаш, со еден број репризни доста „Популарни“ храватски и српски серии и то е то. Сега засега под нивото, за понатаму со Лига Уефа и Лига Шампиони очекувам едно скалило погоре макар и тоа ке биде само за оние што пратат само спорт за останатите треба да поработат.

Гледам Канал 5 плус само кога има Покер...

А вестите ги гледал ли некој? :jaj:

Па не е лоша.Има подобра слика од канал 5 пошто е сателитска.И има некој добри амерички серии.

Даваат Хаус, Фрејзер, Покер, чат пат и некое добро филмче . . . доволно за да го привлече моето внимание, ко за почеток ок се .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom