Во однос на темата... Ми се случило со блиски луѓе да искоментирам за некој тип што ќе помине „Ејјј, типов е батка, ептен!“ Претпоставувам дека тоа може да значи дека умеам да проценам што би бил згоден маж. Тоа, признавам, го правам со доза на љубомора.
Но не верувам дека би се нашол во ситуација да се попалам по машко. Тоа едноставно не се случило. Сум бил (дури и местен да дојдам во) такви ситуации, но ништо не биднало. Бев доведен до избор: „Ќе имаш секс, или со машко, или со женско. Бирај“. Избрав женско.
А мислам дека мажите имаат нешто што се нарекува „хомосексуална фаза“, кога сакаат да гледаат полови органи на други мажи, или зашто се доведени во таква ситуација (на пример во заеднички туш или пресоблекувална), или заради љубопитност. Можеби, пак поради љубопитност, сакаат и да допрат некој друг пенис, па можеби и да го вкусат... Сè бива. А кога мажот прима што и да е во анусот, му се стимулира простатата што може да доведе до необично чувство, кое со повторување може да прејде во навика па и пријатност. Па ете причина за анален секс кај мажите.