Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
za edno skopsko, zemi-nosi-sviriСлика6961[1].jpg...Слика6964[1].jpg

Дечки еве пак да го напишам барањето. Се надевам овој пат ќе имам повеќе успех.

Бенд од Скопје има потреба од пејач/ка. (Поп-Рок, Рок, Хард-рок, Блуз) - (cover) bend. Исто така работиме и на авторски песни, па план е понатаму истите да се снимаат.

Имаме цела опрема, озвучување, микрофон место за вежбање итн...вие само треба да имате желба за пеење :).

Секој кој е заинтересиран нека ме контактира тука или по пп. Исто така и ако познавате некој што знае да пее, кажете ми.

поздрав

Фред Дарст порано...

NINTCHDBPICT000669088767-1.jpg

И сега :pos:

Limp-Bizkit-Fred-Durst-2022-Getty.jpg

Limp-Bizkit-2022-New-Lood-1280x720.jpg

FB_IMG_1658910349183.jpg

Бенд од Скопје има потреба од пејач/ка. (Поп-Рок, Рок, Хард-рок, Блуз) - (cover) bend. Исто така работиме и на авторски песни, па план е понатаму истите да се снимаат.

Имаме цела опрема, озвучување, микрофон место за вежбање итн...вие само треба да имате желба за пеење :).

Секој кој е заинтересиран нека ме контактира тука или по пп. Исто така и ако познавате некој што знае да пее, кажете ми.

поздрав

Може ли препорака за сервис за тапан во Скопје за промена на кожа?
Ви благодарам.

Zdravo, ako na nekoj mu treba pejacka za vo bend neka pishe. :D

Na prodažba 1x Technics SL-1200 MK2 & 1x Technics SL-1210 MK2 ... povekje info pp :)

Нудам две карти за концерт на Scorpions на 25 јуни во Белград. Картите се за на трибина, концертот е во Штарк Арена.

Купени се за 3500 денари, ги продавам со попуст.

Барам стари албуми/компилации со македонска поп музика од 90-ти и 2000-ти.
доста голем дел веќе имам собрано преку Discogs но секогаш ми фалат. :)
секако, ценам ако се оригинални или барем во солиден квалитет, а не симнати од YouTube.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom