Kако се релаксирате?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Шетам на невреме....

Или само шетам и се опуштам а кога сум најопуштен не внимавам што како одам изгледам ова она, еднаш ми вика П. не се дујај бе убо оди :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Одам в теретана и не му ја мислам многу после.

Го шетам кучето на синџир уште не знае да оди како што треба па иди дека тоа ме шета мене а не јас него. Ама една од најрелаксирачките работи досега што сум ги правел... Одвај чекам да порасни па ќе одиме на поголема шетња, а не само околу куќа.

Кога дава времето точакот под нозе и метак у дивљини, а ако не дава, земам некоја книга и седнувам на една фотеља у еден ќош и читам додека не ми се приспие.

Кога дава времето точакот под нозе и метак у дивљини, а ако не дава, земам некоја книга и седнувам на една фотеља у еден ќош и читам додека не ми се приспие.

Шетам низ маало сам едно пола саат, и легнувам дома на кревет потоа и слушам музика.... и потоа сум оперативен :)

Јас со многу музика, инструменти, пенкало и лист, долги прошетки (пешки) и други зелени работи.

никад да научам..

да останам на тема, па првиот час од релаксирањето ми поминува во барање на добра чил аут музика и потоа само ја оставам да ме извози, а често ме удира во глава и некој драма/романтичен филм да ме опушти малце, некоја утакмица, книга, а нема подобро од само лежење во кревет и да си тепаш некои филмови..
Летно време не ме барај дома..

Во последно време прошетка на чист воздух навечер, доста добро ми годи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom