Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Колку само го мразам Латас од Понеделникот со неговите коментари.
На мене ми е интересен бе.НЕ го подржувам во тоа што го збори ама интересен ми е.
Од 40 минути вести на Сител, 38 се монолог на Латас. :pos2::pos2:

овие од сител не се нормални
чекат да заврши кога лисјата паѓаат на А1 за да емитуваат бандини
а во меѓу време дават скриена камера стара 20 години :vozbud:

img843imageshack-1.png

Гледаност на сериите на Сител.
Невестата е трета после Лисјата и Долината.После неа е Време на Дождови а последна од популарните серии кај нас е Бандини.

nemozev na temata za A1 da pisam pa aj tuka da prasam nesto :)
zosto e zatvorena temata za A1 televizja?
dali oti ke ja zatvarat televizijata pa ajde i temata :) :)

nemozev na temata za A1 da pisam pa aj tuka da prasam nesto :)
zosto e zatvorena temata za A1 televizja?
dali oti ke ja zatvarat televizijata pa ajde i temata :) :)

Темата е затворена зашто не е поставена за да биде предмет на политизирање, а многумина го злоупотребија тоа и мораше да се бришат мал милион постови.
И овде не одете оф-топик.

[video]http://www.tvpaket.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=7823:indiska&catid=70:2010-03-31-05-46-38&Itemid=110[/video]

Нова индиска серија на Сител :tapp:

И овде не одете оф-топик.
Може да кажам дека ја расипаја програмата? :)

Не гледам многу телевизија (и телевизорот го баталив), ама ретко кога ќе пуштам само вести или некоја турко-индиско-монголска серија, со блесави сцени каде стојат 5-6 души и се гледаат меѓу себе, со ударна музика у позадина..... перење мозоци.

Луѓе, бидете хумани малку, не ја трујте младинава. Се надевам дека некој (кој и да е влијателен фактор) ќе прочита и ќе преземе нешто во врска со ова.

Заедно со А1 најмизерни телевизии у Македонијава. Кога ќе видам некоја од индискине серии ми се повраќа.

Презентерите на тв Сител(кутрите тие неуки презентерки,ново е чупчето на вестите)колку гордо ја објавија веста дека бензиските деривати ја поскапија цената...хахаххаа
Ама пак за све биле криви светската берза на нафтените дервати со поскапување на барелот..изјавата на регулаторната комисија:)))а акцизата за нефтените дервати никој не ја спомува хахаххахааа

Презентерите на тв Сител(кутрите тие неуки презентерки,ново е чупчето на вестите)колку гордо ја објавија веста дека бензиските деривати ја поскапија цената...хахаххаа
Ама пак за све биле криви светската берза на нафтените дервати со поскапување на барелот..изјавата на регулаторната комисија:)))а акцизата за нефтените дервати никој не ја спомува хахаххахааа

Можат они и до 100 ден. да стигнат,веруваме во нив!!!

сител глеат некој жаре и боки или сите идол гледате? :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom