Казна од педесет евра за спиење на отворено

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci dzabe makedonec,dzabe makedonsko ime i prezime,ako vi lici na rom,ne se vazi,udri mavaj, i varijanta sapun. Pa vidovme eden kup luge sto spiea pod otvoreno nebo,ama ovoj ne vi se dopadna na faca? A sto ako slucajno bese pobel ,sto ke upoterbevte prasok Gong?

Тоа што ти не си ја прочитала темава и следела дискусија и вадиш невкусни заклучоци, ние ли да сме виновни?
Јас споменав што би се случило со човекот и ја спинував темата за да ги пријавам циганите за муабет, нели се маргинализирани.
Значи, никој не го ни спомнува Македонецот кој имал несреќа да послужи за вести, тоа а1 си прави некои срцепарачки финти, туку да се фокусираме врз она кое секој од нас го засега.. до кога ќе гледаме цигани како просат и не напаѓаат?

Да не беше жално ке беше многу смешно. Абе до некаде законот е ок но ова е претерано. За секоја грешка да се дава казна, сите ке поминевме низ затвор до сеа.

Тоа што ти не си ја прочитала темава и следела дискусија и вадиш невкусни заклучоци, ние ли да сме виновни?
Јас споменав што би се случило со човекот и ја спинував темата за да ги пријавам циганите за муабет, нели се маргинализирани.
Значи, никој не го ни спомнува Македонецот кој имал несреќа да послужи за вести, тоа а1 си прави некои срцепарачки финти, туку да се фокусираме врз она кое секој од нас го засега.. до кога ќе гледаме цигани како просат и не напаѓаат?

Ne ti replicirav na tebe,taka da dzabe se javuvas.
A u meguvreme nova li tema otvorivte,prosenjeto na romite? I ako imate takov problem , sto e tolku za otvaranje tema ovde, si imate kongresi ,sostanoci u partija,resavajte go vo tamu , oni vi se vo koalicija vo vlasta. :)))

Znaci dzabe makedonec,dzabe makedonsko ime i prezime,ako vi lici na rom,ne se vazi,udri mavaj, i varijanta sapun. Pa vidovme eden kup luge sto spiea pod otvoreno nebo,ama ovoj ne vi se dopadna na faca? A sto ako slucajno bese pobel ,sto ke upoterbevte prasok Gong?

koj toa go spomna gore navedeniot GEVGELCANEC????? jas za ciganstaaana zboram....:)

Ova moze da se iskoristi vo slucaj ako imas seks na otvoreno namesto so 1500 ako se pogodi nekoj dzandar roden od majka ke si pomines so 50.

Кога Македонија ќе напредне, ќе има кој да работи. Немора да увезуваме. Тоа е многу добро и за државата и за нив.

Инаку ромите во Гевгелија баш се топ. До нив живеам и никогаш сум немал проблем. Секогаш седевме заедно и ред други работи. А за скопје... епа секој циган не е циган што би рекол еден. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom