Пријавување провокации

• Креатор на темата Креатор на темата the Consigliere
  • Време на започнување Време на започнување

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Знаете како функционира сето тоа во фудбал фан-клубовите, па да не се повторуваме...Така очигледно е најдобро, а системот чим функционира тогаш значи дека е успешен...
Не пишувајте во темите за екипите затоа што се натрупуваат мислења без потреба...Тука е поелегантно да пријавите...

ПРАВИЛАТА мислам дека се јасни, кој не се придржува до нив, ''накодошете'' го тука без око да ви трепне , а ние ќе се потрудиме да средиме работа доколку секако за тоа има потреба...

marcus & МАРКО МЗТ

Конечно и ваква тема колку време ја баравме и еве ја:zlo:

Marce ovoj madrid provocira...na skajp tapa picki pusta :D:D:D

Марко не е провокација,ама штом можеш на grobaripfc да му викаш зашто латиница пишува тогаш мораш и на metka.
Сепак си е твое мислење.

Ама нигде на форумов нема правило да се пишува на кирилица, кој како сака може да си пишува. Иако е препорачливо да се пишува на кирилица. :smir:

Marce ovoj madrid provocira...na skajp tapa picki pusta :D:D:D

Немогуче :)

Марко не е провокација,ама штом можеш на grobaripfc да му викаш зашто латиница пишува тогаш мораш и на metka.
Сепак си е твое мислење.

Му реков капс лок да исклучи затоа што изгледа како да се дере...
Само му сугерирав, доколку може да пишува на кирилица, чисто естетски...

Ама нигде на форумов нема правило да се пишува на кирилица, кој како сака може да си пишува. Иако е препорачливо да се пишува на кирилица. :smir:

Баш така...

шефе на гоче постот погледни го...пишуе простаци и сељаци... мене не ми е финтата да издавам ама нека си го смени јазикот кога пишува на форумов пошо отворено не навредува цела навивачка група... ја никад не сум рекол така за лозарите ниту за било кој на форумов... поздрав :helou:

шефе на гоче постот погледни го...пишуе простаци и сељаци... мене не ми е финтата да издавам ама нека си го смени јазикот кога пишува на форумов пошо отворено не навредува цела навивачка група... ја никад не сум рекол така за лозарите ниту за било кој на форумов... поздрав :helou:

Средено, само друг пат дај ми линк од постот :wink:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom