Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
IzzyGaming - Македонски сервер, 24/7 онлајн, кога-како има играчи 70 имаше пред некој ден... Кој сака нека провери што-како се случува. Моментално на Мангос 95% работи се ICC фиксиран цел Loot, прилично е нов т.е. пред неполн месец, 2 реалми, миграција од Arcemu на MaNGOS пред 3 дена. Треба работа уште како и да е, добар форум, нема лаг, мислам до сега немало.. Па, други прашања на форумот веројатно.. поздрав.

хахахахха кога се заиграш забравеш се у време и простор не ми замеравај :pos2:

IzzyGaming - Македонски сервер, 24/7 онлајн, кога-како има играчи 70 имаше пред некој ден... Кој сака нека провери што-како се случува. Моментално на Мангос 95% работи се ICC фиксиран цел Loot, прилично е нов т.е. пред неполн месец, 2 реалми, миграција од Arcemu на MaNGOS пред 3 дена. Треба работа уште како и да е, добар форум, нема лаг, мислам до сега немало.. Па, други прашања на форумот веројатно.. поздрав.

Леле бре брат ќораво пиле нема

--- надополнето ---

дојди си на http://neverendless-wow.com/
ќе се изнаиграш поштено, има vote system, македонски гилдови......

шо играт македонците :D Хорда или Алијанса?

Edit: направив Horde - Blood Elf - Priest (Primaxin)

на серверо слабо има лаг :toe:

Igram na classic wow server, horda... www.classic-world.net/, denes im go haknaa nesto serverot pa do utre bi trebalo da go dignat. Instant 60 e za zal, no nema smesni vendori za kupuvanje epic itemi tuku samo uncommon, pa si ides raid za rare i epic... ima obicno nad 150 online, bgs rabotat, bagovi do sea ne sum sretnal, pa koj saka neka mi pise ovde pa da igrame.

играјте бе на сервери, не на нешто шо има 150 души. види колку има Neverendless
Никогаш нема да ти биде досадно.

п.с. Ние Македонците сме само за Хордаши :vozbud:

а queue се чека? :P

А лаг има до Даска :nesvest:

кај мене нема, а интернетот ми е бавен :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom