Отпишан/а си од мојот живот!

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Што лошо треба да направи партнерот за да можете да го отпишете од вашиот живот?

Изневерување, лажење, тепање?

Што е она што може да натера човек да отпише некој од својот живот?

И, дали всушност можеме во целост да отпишеме некого?

Дали е тоа само фраза, зарем оние што не' повредиле не оставаат најголема трага (негативна) и не можат така лесно да се отпишат?

Да, способен сум некого потполно да го избришам од мојот живот. Ако доволно сериозни работи се случиле.

Изневерување/Неверство - Нема простување тука (Дури и несвесно - во пијана состојба). Неверството е убиец на една здрава врска. Таа врска нема шанси да преживее после едно такво нешто. Не простувам такво работи. Целосно отпишување.

Лажење - Освен ако личноста немала доста добра причина зошто го направила тоа, следи т.н. целосно испишување. Иако кога се работи за ова, знам да направам исклучоци, и да простам. Зависи колку сум затрескан :toe:. Знае и тоа да се случи. Ама не трпам ако некој постојано ме лаже.

Тепање - Епа ова не знам баш колку е изводливо .... :tapp: кога се работи за мене, а мислам дека ова можеби беше поставено за женско да одговори, така да нема да го коментирам.

што и да направиш додека си со мене те отпишувам од мојот живот,а богами ке те отпишам и од живите.можеби ке се каам али тоа кратко ке трае. :tapp:

што и да направиш додека си со мене те отпишувам од мојот живот,а богами ке те отпишам и од живите.можеби ке се каам али тоа кратко ке трае. :tapp:
види вака...ни додека е со тебе ни додека не е неможеш на некој да му судиш а најмалце да го отпишеш од живите за тоа шо ќе го направи...тоа е негов живот и шо сака ќе си прави а ти можеш само фино лепо да ставиш крај на сето тоа и повеќе да не се замараш со таа личност.

Па зависи сега..има мн раб што би ме натерале да ја отпишам..ако ме повреди на пр. толку многу, или па ако ме излаже за нешто (што тоа мразам најмногу) е тогаш би ја отпишал и кја да ја видам ке се праам дека не ја знам. Или да ме изневери, поише од тоа не мразам.Е тогаш би ја отпишал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom