ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Nova nacija???
Bas bi sakal da slusnam kako nastanale Bugarite?
Тоа е долг процес кој траел од пораниот 19 век до 1913.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nova nacija???
Имам, ама при такво бришење не ми се одговара.
За Тито никој не го тврди тоа, освен може би некој ултранационалист. Стварањето на нова нација е подолг процес, Тито само го форсира.
Дали си сигурен во тоа што го пишуваш? Јас никогаш не сум навредувал, ама постовите ми ги бришаат, зошто може би нема контра аргументи.
Се може да се објасни.
Дали си сигурен во тоа што го пишуваш? Јас никогаш не сум навредувал, ама постовите ми ги бришаат, зошто може би нема контра аргументи.
Се може да се објасни.
Тука може и да си прав..Стварањето на нова нација е подолг процес, Тито само го форсира.
Nova nacija???
По страна Игнатиев и неговото...„јас ја создадов бугарската нација’’Тоа е долг процес кој траел од пораниот 19 век до 1913.
![]()
За ово писмо беше линкот.
Ovoj pat sam ke go zamolam moderatorot da brishe, jas nemam takva funkcija. Ima nekakov problem.
Stanuva zbor za pismoto na Krsto Trajkov do MPO. Toa pismo dava odgovori na nekoi od prashanjata, postaveni do mene.
Полесно му е да залепи некоја волгарска интерпретација (линк ) отолку да се мачи да си го објаснува постоењето на Македонска национална свест поткрепена со документи која не му дава мир.Ајде бе КасниПорасни!!! Мора ли се да биде со линкови и писма?? Немаш ли ти твој речник? Не ли можеш сам да склопиш мисла? Да дадеш сам одговор на едно едноставно прашање?
Можам бе, ама по тоа ќе речеш дека немам доказ за тврдењето, па реков - ќе си го прочита документот и ќе разбере сам.
А тука нели е историја и за тврдењата се неопходни докази.