Трегери?

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување
И јас исто.Не сум носела ни како помалечка,а ни сега не планирам.:)

Кога бев мала мајка ми ми купуваше секакви, сите бои ги имам, со мечиња, зајачиња, рипчиња :)
Сега несакам да ги носам, селски ми се некако...

Како мал сум ги носел...Сега не.:)

Сум носела, носам и ќе носам.
Имам 4 пара и баш секси ми стојат:baeh:

каде можам да најдам добра машка трегера? онакви, подебели трегери, не од ТАНКИТЕ! прибидејки, овај нали, сакам да носам.
а? м?

каде можам да најдам добра машка трегера? онакви, подебели трегери, не од ТАНКИТЕ! прибидејки, овај нали, сакам да носам.
а? м?
јас лани од Евроазија ги земав, 400 денари се мислам...

Никогаш немам носено...иначе не мора да се во мода за некој да ги носи... се зависи од индивидуата...ако се води од тоа да се носи со свој стил не би му пречело да носи било што па дури и тоа да не е ИН, во овој случај трегери...
нвм малку забегав али сепак да се вратам на главното немам носено сега за сега,не ми се допаѓаат лично,али никогаш не вели никогаш...

Порано иам носено ко мала сега не..

имав носено на времето порано (сега како да сум стар), ама сега не би носел, не дека ми изгледаат глупо, него сега си имам каиш :toe:

Леле колку мрзам трегери. Не дека ги мрзам уствари многу ми се смешни :vozbud: Кога ќе видам луѓе што носат трегхери особено оние шти се вкрстени едноставно се мочам од смеа, многу ама многу ми е смешно а без некоја особена причина:toe:
Иначе ко мал обожаваа да ме облакаат во фармерки и трегери:nenene::nenene:

Закон се трегери, поготово од тенките, дебелите се тапа. Пред некоја година ги носев почесто, сеа некако слабо.:toe:

Boots and Braces!!!

носам баш трегери топ ми стојат и барам од тенките ама неможам да најдам:s знае некој каде се продаваат да ми каже? bootboy?:)

Носев порано сеа више не. Сеа практикувам повеќе спортски - добра патика, фармерка и кошула или сл. нешто. Доста беше со трегери и врски.. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom