Џорџе и Хавиер

Член од
4 мај 2009
Мислења
209
Поени од реакции
9
Гледам некако најголем мерак на овој форум е да се дискутираат написите од “Вечер“. Па да се приклучам во друштвото, еве еден напис што мене ми остави впечаток:

СОЛАНА МУ ПОРАЧА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ
Местото на Македонија е во ЕУ

"Македонија е европска држава и нејзиното вистинско место е во Европската унија. Ова во Брисел го потенцираше високиот претставник за заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ, Хавиер Солана, по првата средба со македонскиот претседател, Ѓорге Иванов...."

целиот текст е досаден, но интересна е фотографијата:

B8FCEC675E4A4A45B76F9114EDC28C9A.jpg

Како му се има пуштено Солана на Хорхе, мислиш нема да чека секунда за да му бутне јазик. А Џорџе пак се трга назад, како да сака да куртули, ама сепак да биде фин.

"Body language reveals a lot"

Треба да се пазиш од вакви травестити и хомосексуалци...
Особено да не им вртиш грб:tv:

Од кога поздравот е знак за сексуална привлечност?! Малце глупа тема. Се надзира твојата идеја за темава. А и нема ништо политички во ова освен обид за исмејување.

А која е целта на сите други теми? Ако те интересира, коментирај; ако не - прескокни.

hahahahaha kurdokolenko be hahahahahahahaha

Temata e so blaga doza na ironija koja provejuva niz fotkata, saka da kaze NATO pederashi sakaat da ni go ucukaat a nie im se smeskame ko mladi nevesti i se nadevame nosat vazelin oti znaeme deka nema kaj da begame... ja taka razbrav temata ama pa od druga strana jas sum dokazan genijalec baska vidovit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom