Каде најмногу сакате да патувате на летен одмор?

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
На кое место највише сакате да одите на летен одмор и зашто?
Мене најомилено место за летен одмор ми е Црна Гора во Рафаиловичи одма пред Будва незнам зашто ама сум бил и во Хрватска и во Грција и Турска и на уште многу други места ама во Рафаиловичи некако се осечам најјубаво едноставно како дома.

Јас највише сакам да одам на егзотични острови и се осечам најјубаво на Карибитите, Малдивите, Бали, Палма де Мајорка, Хаваи и сл. Исто како дома. А и дома сум, си сонувам.

Oхрид =) /патриотизмот владее *свирка*

Он топик :
:vozbud:
Ibiza,Bora-Bora,Palma D'Majorka и остали егзотични места ... највише =):smir:

Ибица :)
Најверојатно летото ќе одам за Бугарија барем таму планирам... лани бев 2 пати за Будва и не е ништо посебно... но сепак си поминав супер најбитно е друштвото:).

Сакам да летувам во Охрид. Најдобро местенце за ефтини пари и милијарда познати луѓе.

А на невозможно место тогаш Малдивите...

Ја би летово у Мексико на Акапулко или Пуерот Валарта.

Абе не е важно кај си туку со кого си!!! Мене најзокон местенце за одмор ми е Охрид.
А иначе ми се иде на Јамајка, Бермуда, Куба, Хаваи, Малдиви, Фиџи, Филипини :)) Тие таквите...ајт...

Во Дојран..многу сакам оваа година таму да одам:(
Изгледа во Охрид ќе одиме пак преку школо..

Kaj i da e samo drustvoto da e dobro, sekade se mine ubavo. Ali ako veke moram da biram mesto bi izbrala Ohrid ili Nei Pori.

секоја дестинација од медитеранот, не ми е ни битно се додека сум си на јахтата.

Најчесто патувам во Охрид и баш ми е супер, а инаку од поегзотичните места многу сакам да одам во Дубаи и на Хаваи.

Bi sakala da odam vo Egiped iskreno mnogu me privlekuva taa zemja,inace omilena mie Grcija naviknata sum :toe:

Каде и да е само да си со добро друштво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom