Која телевизија има најинтересни и најдобри вести?

• Креатор на темата Креатор на темата clark.kent
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобри и најинтересни вести има

• МТВ

Гласови: 1 1,7%
  • А1

Гласови: 22 36,7%
  • А2

• КАНАЛ 5

Гласови: 4 6,7%
  • КАНАЛ 5 ПЛУС

Гласови: 2 3,3%
  • СИТЕЛ

Гласови: 14 23,3%
  • СИТЕЛ 3

• АЛФА

Гласови: 10 16,7%
  • АЛСАТ

Гласови: 4 6,7%
  • ТЕЛМА

• Вкупно гласачи
    60
Алфа се најдобри ..

А1 најдобри, ама мислам дека сите напи треба да почнат да учат од вестите на Нова. Едноставно луѓето знаат во сите вести да внесат и политика и забава, а такво нешто кај нас многу ретко го има.

Сител и Алфа

Иако едната е ВМРОВСКИ а другата СДСМОВСКИ настроена сепак ако станува збор за дизајн и студио, тогаш бирам помеѓу Алфа и новото студио на Сител. Алфа и Сител предничат и во јавувања во живо од терен, и постојано дописници од секаде. Се разбира зборувам само за тоа како изгледаат вестите а не што презентираат во истите :vozbud:

Kanal 5 plus i Sitel!!
Gleda vo posledno vreme na vestite mikrofon so Makedonskoto Sonce,dali moze nekoj da mi kaze za koja Televizija stanuva zbor?

МТВ - немаат интересни вести, под итно да набават дигитални камери!
А1 - порано ми беа интересни, ама веќе избледнаа, нека сменат малце студиото и презентерите
А2 - така така
КАНАЛ 5 - студиото им е многу морничаво, и страшни се презентерите
КАНАЛ 5 ПЛУС - интересни вести даваат, убаво е студиото
СИТЕЛ - новото студио е океј, ама да се сменат презентерите под итно, и да го избркаат тој Латасот
СИТЕЛ 3 - „Актуел“ не ми е интересен, многу е студено тоа девојчето што чита
АЛФА - НАЈДОБРИ ВЕСТИ!!
АЛСАТ - Второто место им го давам на Алсат М, имаат супер техника итн.
ТЕЛМА - Овие па се заборавени од Господ, едно исти фаци, никогаш не се смејат итн..

Голи вести на сител :vozbud: Дефинитивно најинтересни се, а и најдобри :kesa:

Посебна категорија Голи вести да се додаде на листава зашто вака Сител си добива само гласови од љубители на голи гради на етерот...

Kanal 5 plus i Sitel!!
Gleda vo posledno vreme na vestite mikrofon so Makedonskoto Sonce,dali moze nekoj da mi kaze za koja Televizija stanuva zbor?

Македонско Сонце се вика телевизијата, ама не знам каде може да се наде на кабелска...

Се двоумам помеѓу СИТЕЛ и А1 ама за поинтересна битка до крајот на анкетава би дал за СИТЕЛ.Водителот им е закон а во А1 се е топ.

abe niedni kako sto ne cini nieda tv vo mk vo nisto. a za tehnika i studio da ne zborime se amaterizam se e toa samo tv ne.alsta moze malce. znaci nema tv voopsto pa ne moze ni vesti da ima.a za novinari da ne zborime nema dobri novinari vo mk ili ako ima cesni isklucoci nema kade da rab.a uste malce i tv ke nema kako so rekov vo prethodni temi.neka ucat site prvo kako se pravi tv i produkicja i tehika i se drugo pa na karaj se vestite i novinarstvo.neka ucat za se pa i za novinsrtvo da ne odime podaleku nego prvo od javmite srvisi na sosedite ni nasi pa ponatamu.na prvo mesto od rts pa od hrt pa slo i taka nataka.pa posle i od privatnite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom