Канцеларии во шума

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Работа на една шпанска компанија.
Интересно зар не?

office_01.jpg

office_02.jpg

office_13.jpg

office_03.jpg

office_04.jpg

office_05.jpg

office_06.jpg

office_07.jpg

office_09.jpg

office_08.jpg

office_10.jpg

office_11.jpg

office_12.jpg

office_16.jpg

Ова би било добро за некоја лабораторија или за некоја работа за која е потребна инспираци и релаксација на умот од бучавата и вревата во урбаните средини,инаку не е баш практично и изводливо баш секогаш и секаде.

Старо :icon_cool

Тарзан ќецот и Тарзан два уште црно бел коа беше светот имаа.

Експериментирање со просторот. Безобразно и бесмислено експериментирање. Сосема различно од авантгардност, под кој поим некојпат се кријат ваквите експериментирања. Лоша архитектура, во секој поглед - почнувајќи од организацијата на просторот, до употребата на несродни материјали со околината, и конечно комплетното невклопување на објектот во средината. Наметлив објект со лоша форма. Да сум бил комисија на конкурсот, би го ставил на последно место.

Експериментирање со просторот. Безобразно и бесмислено експериментирање. Сосема различно од авантгардност, под кој поим некојпат се кријат ваквите експериментирања. Лоша архитектура, во секој поглед - почнувајќи од организацијата на просторот, до употребата на несродни материјали со околината, и конечно комплетното невклопување на објектот во средината. Наметлив објект со лоша форма. Да сум бил комисија на конкурсот, би го ставил на последно место.

се согласувам, потполоно, делува депресивно и мелахонично...повеќе би ми се допаѓало да е покрај море, палми, проѕирна вода...:icon_roll

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom