Кој и зошто ?

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
N

n/a

Гостин
Кој и зошто ги убива македонските претседатели?
Атентат над Глигоров,успешно замотана приказна во Мостар кога е Трајковски во прашање...
според вас,драги форумџии,без многу одолговлекуење и шарање околу...

Кој и зошто ги убива македонските претседатели?
За каков интерес го чини истото?
Дали е некој од соседите,или се работи за некој од големите играчи?
Каква цел сака да постигне со една таква акција?
Возможно ли е да се случи повторно?

Ви благодарам...
ги слушам вашите мислења. :back:

Па не сакам да сум чир, но нешто спомна дека не го сакаш Иванов т.е. отвори цела тема за тоа, а сега прашуваш дали е можно да се повтори атентат на претседател!!!:uvo:

Не дека му мислиш лошо, ама некако работите лошо ти испаднаа.

За претседателите можам да кажам (според мене) дека се убиени со странски интереси но, најверојатно со Македонци вмешано. Дали како предавство (она филството кон другите народи) или само за лична придобивка, неможам да коментирам.

Важно верувам дека има странци вмешано, ако не пошироко од балканот. Треба да ни е јасно дека еден голем Македонец и борец за Македонците и Македонија, инаку владика, исто така загина на плетвар. Ако така се поврзат и претседателите, ни станува јасно дека овде нешто друго се мота и не е така се црно и бело. Со тоа се намалува брзината со која Македонскиот народ се зацврстува како нација и како држава. Доволно е загинувањето на Тоше, за да се предизвика општонародна хистерија и задоцнување за појавувањето на Македонија на светската музичка сцена (ака популаризација на Македонија).

Инаку како за крај да те потсетам дека Б.Ц. не е мртов нит па му извршија атентат, што значи можеби клетвата ја созбиле.

Инаку како за крај да те потсетам дека Б.Ц. не е мртов нит па му извршија атентат, што значи можеби клетвата ја созбиле.

па не е будала сам на себе да си праи атентат :pos: :pos:

Два атентата додека Бранко е премиер. Премногу е за да биде случајно

ДБК,УБК српската тајна слуѓба за киро....а за борис најверојатно НАТО=вци се виновни имено пилотот на кингерот таму учел па напамет го знаел теренот најверојатно добиле погрешни упатства од контролниот центар(французи имало)а и чудно е што тогаш имавме обучени сили за брза интервенција а и мегународното право дозсволува нивна употреба-од нашите немаше ништо,,,,сомнително:toe:

Klingtoncte, .............definitivno!!!
Diskretno ja "mesat" svetskata istorija.......pojma nemate kolku e Makedonija centar na svetot , a Makedoncite negov genetski spas.... za alsarot i dzepnite sonca da ne zborime.....
..,ama ostaj toa , janza me jade deka pak trosok eden LearJet ke se pravi.... :)

КОЈ И ЗОШТО?Појма неам бе чоек не сум јас.

-Zevsus-
Дали темава кажува дека ти и на Иванов му се обраќаш со `претседател`?
Нели не го признаваше? :vozbud:

Од тројца претседатели на РМ од 1991 до 2009 г., само двајца имаа атентати. :toe:

Третиот е жив, но болен :toe: Бане повеќе нема власт :toe:

Четвртиот претседател Џорџе мислам дека нема да го снајде судбината на Киро и Боро, сигурно ќе се пази на него.

Кој и зошто....
Може само да нагаѓаме, а да дознаеме - не!

Од тројца претседатели на РМ од 1991 до 2009 г., само двајца имаа атентати. :toe:

Третиот е жив, но болен :toe: Бане повеќе нема власт :toe:

Четвртиот претседател Џорџе мислам дека нема да го снајде судбината на Киро и Боро, сигурно ќе се пази на него.

Знаејќи ги ПАЗАЧИТЕ....не ми е јасно зошто чоеков не фати уџум од Македонија, наверојатно заради квоциентот, а може би и го држат за нешто...и тоа ептен чврсто, па цело време е црвен у лице...и дтка...:)

До модераторите ...
Зошто вакви бош теми не се маваат у канта???

Prviot bugarite vtoriot nemcite a u stvari jatacite nivni vo milata ni nasa Makedoniicka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom