Пуш-пауза!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
а бе ја не можам дома....маме ќе ми ебат. ја само ќе ве читам и ќе ме фаќа гадна криза до 7, па после аут и мерак..:)
п.с. ма дајте една кој има...:):)

ма што сакаат нека донесат гајле ми е, па и искрено и фер е за непушачите да си имаат едно просторче за нив да не ги труеме и то...
ми се пришуши сега,ај да счурам една:mist: ќе се врнам одма

Hehe zakon imalo!! :bravo:
epa neka dojde nekoj pa da vidam kako ke me kazni:poss:

Стварно е глупо кога некој колега на работа ти пуши у канцеларија, е сега е подобро. Ама мислам дека забрана за пушењ еу кафич е глупо, кој неможе да седи у запушени простории неке не иде таму и онака тие места се за забава и разонодфа

Леле знаете ли што е нај болно седам дома и немам упаљач а имам цигари а ми се пушиииииииии мн мн и се туфкам полаа саат и земав да палам од рингла хахаха

Само што си купив кутија цигари!Мх,мх,мх....

Во името на законот за непушење на јавни места, идам да спалам една цигара....

П.С. Законов стапи на сила? :pos: :pos:

Љеље неам цигари а проклето ми требааат...ај ќе смотаме некоја трефка ќе се снајдеме:pos: Водка каков закон бре:pos:давај цигара

Според новиот закон ќе биде забрането гребење цигари. :pos: :pos:
Али ај еве држ за тебе една цигара, под рука... :pos:

Иам цела штека цигари ,а неам упаљач..ОМГ ВТФ ? Идам да палам од рингла или од греалица ..Или од мојве ако имаат упаљач..

Иам цела штека цигари ,а неам упаљач..ОМГ ВТФ ? Идам да палам од рингла или од греалица ..Или од мојве ако имаат упаљач..
Ako немаш упаљач пали точак кола што било и доаѓај у Ченто 12 ќе ти дадам, само дај ми две три цигари

Точкест брачко од авион се гледа дека немаш цигари. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom