illusioner
Happyrotter
- Член од
- 20 јуни 2007
- Мислења
- 774
- Поени од реакции
- 15
еј само зијан сме од Еу да им ебам и паразитите нацистички...............!!!!!
Преку К.р веке и од Нато и Еу!!!
Преку К.р веке и од Нато и Еу!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе битушанец не се работи овде дали ти си од Македонија или си патриот.Ние овде се расправаме за нешто штои самите не знаеме штое.Кај беа тие судови што ги спомнувате да му пресудат на тие што го продадоја ЕСМ.Кај беше Македонецот ко му ја продаваја златната кокошка.Имаше преку сила 50 луѓе кој протестираја против продажбата и од нив половината се вработија во ЕЛЕМ.Откај знаеш ти под кој услови е продадено ЕСМ.Дали случајно Весна Борозан е амбасадор во Австрија?Не се работи до Европа туку проблемот е кај нас.Прво треба да се дадат на суд продавачите и да кажат под кои услови е продаденоЕСМ и ако ЕВН е во право да се гонат судски тие.Вака само можиме да го изгубиме спорот и да си плаќаме пенали како за ОКТА.Ти ако купуваш куќа ќе се интересираш дали има долгови?И ако има ќе ја купиш сосе долгови?Можеби ама ќе се префатиш со цената.Јас мислам дека ако некој треба да се суди тоа е продавачот.Напишано од bitushanecГледам, една австриска фирма ти е помила од Македонија, што не ме чуди, но ме чуди твојата омраза кон Македонија, земјата што те рани. Јест да си од новото малцинство на Дора, ама претерувате вие со антимакедонизам.
Нека тужат, нека идат кај сакаат, ова ни е шанса да покажеме дека не сме до толку бескичмењаци. Ако и сега нашиве попуштат и им простат долг рамен на 7-8 посто буџет тогаш јас до крај на мојот живот нема да платам ниту една сметка на оваа земја.
Зошто јас да плаќам, а педерот од Австрија не?
Не се свесни колку многу ова ке ги кошта... Сеуште се во фаза: би можело да ги кошта, ама познавајќи ги пациентите...
Зарем секоја земја што е во нато и еу ќе го злоупотребува членството за уцени? И во која еу бараме да се интегрираме? Во ваква лицемерна и кукавичка...БЛАГОДАРАМ НЕ!